Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orton kérdése:
Hány kapcsolatod (futó, komoly,3 hét-30 év) volt és azokból hányban léptél félre, hányban hagytál ott a párod valaki másért?
Figyelt kérdés
Elég csak kapcsolataitok számát írnotok, abból hányszor és a nemeteket. pl 8/5x/N2016. márc. 12. 03:18
1/13 A kérdező kommentje:
hagytad*
2016. márc. 12. 03:19
2/13 A kérdező kommentje:
btw 4/0x/F
2016. márc. 12. 03:19
8/13 anonim válasza:
3 komoly kapcsolat, és volt kb, 12 ami tovább tartott, mint 1 hónap, de kevesebb, mint egy év. Senkit nem csaltam meg, engem viszont 2x is a komoly kapcsolatban.
De, ahogy látom az itteni válaszokból férfiként a nők elég rosszul állnak :D
9/13 anonim válasza:
Nem emlekszem hany komoly kapcsolatom volt szam szerint, 37 emberrel fekudtem le, egy kegcsalas, ket hazassag.
10/13 anonim válasza:
Futó: 3
Komoly: 1 ami már 12 éve tart.
Soha nem csaltam.
Soha nem másért hagytam el.
31/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!