Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasik, most őszintén: hűség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, most őszintén: hűség, komoly kapcsolat ide, oda, de azért ja Jen Selter felajánlkozna, akkor elmennétek vele egy körre?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná:

Jen egy kedves, fiatal fitness modell:

Előlről:

[link]

Hátulról:

[link]

A pasik többsége csak álmodozik (vagy talán még azt sem), mert soha nem lesz ilyen nője. Olyasmiből viszont, mint a jelenlegi barátnője, abból találhat 100-at is. De mi történne, ha egy ilyen ritka, tökéletes alakú nő felkínálkozna egy éjszakára?

Lenne olyan pasi, aki nemet mond?

2019. márc. 22. 15:12
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*de azért ha
2019. márc. 22. 15:13
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Nem értem az ilyen megnyilvánulásokat. Miért kéne, hogy minden férinek tetszen ez a nő? Rengeteg nő gondolja, hogy a hasonló nőkért vágyakoznak a pasik, bele sem gondolva, hogy ha valaki/valami szép, még nem feltétlenül vonz szexuálisan. Így többek között nekem sem kéne a képen látható modell, hiába dögös szerinted.
2019. márc. 22. 15:21
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

Miért ne lenne? :D Ismerek egy ismerőst, aki teste olyan mint david laid, és kapkodnak utánna az ilyen nők, egyik barátnőjét sem csalta meg! pedig a teremben nem egy ilyen csaj van, de akkor sem, őt csak az érdekli, hogy jól nézzen ki és szeressék egymást a barátnőjével aki mellesleg, nem egy topmodell alkat, de nem is csúnya.

hogy én is válaszoljak, többre tartom a párkapcsolatomat annál, hogy igent mondjak. Jó, valószínűleg sosem lesz ilyen csajom, dehát kit érdekel? elmegyek dolgozni csókkal megyek el, ha hazamegyek a nyakamba ugrik a párom és alig várja, hogy megkóstoljam a főztjét, nekem ez így többet jelent, mint a csaj a képen sorry :)

2019. márc. 22. 15:21
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Istenem ez megint az a hasonlítgatós lány kérdező...
2019. márc. 22. 15:22
 5/20 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló!

Nyilván az ilyen nőkért vágyakoznak a pasik. Ki nem? Max az nem, aki beletörődött, hogy sosem lesz ilyen nője. Én ismerek egy ilyesmi csajt, és rajtam kívül minden pasi ismerőse meg akarja dugni, kivéve engem. De én csak taktikai okok miatt utasítottam vissza, hogy kivétel legyek, ezáltal jobban felkeltsem az érdeklődést magam iránt (be is, jött xD).

2019. márc. 22. 15:24
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Persze, nyilván ez egy jó nő. Nem kérdés, hogy az emberek 99%ának bejön. Ettől függetlenül, egy érett gondolkodású ember nem feltétlenül tenné kockára a kapcsolatát, egy egyéjszakás miatt. Vagy tudna utána a párja szemébe hazudni.

Ilyen egyszerű.

2019. márc. 22. 15:25
 7/20 Clay Morrow ***** válasza:
79%
Ha nem hagyna nagy űrt vagy kárt bennem a "jelenlegi" barátnőm távozása életemből, akkor simán, 100%.
2019. márc. 22. 15:27
 8/20 A kérdező kommentje:
Teljesen átlagos nővel is kockára teszik, nem még egy ilyen miatt, de mindegy. Köszi a választ.
2019. márc. 22. 15:28
 9/20 Clay Morrow ***** válasza:
86%
De ha mondjuk Eva Green az aktuális párom, akkor mehet a francba Jen :D
2019. márc. 22. 15:28
 10/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha valakivel kapcsolatban vagyok, az azért van, mert nekem tökéletes. Nem adom alább a szintet, inkább vagyok egyedül. Mivel eleve csak a nagyon szép, igazából hozzá hasonló nők tetszenek, ezért a válaszom, hogy nem, nem csalnám meg a barátnőmet. Mivel -- ha lenne -- ő is ilyen kaliber lenne.

"De én csak taktikai okok miatt utasítottam vissza, hogy kivétel legyek, ezáltal jobban felkeltsem az érdeklődést magam iránt "

Ez érdekes, ha mindenki meg akarja dugni, akkor hogyhogy te utasítod vissza? Nálad bepróbálkozik? Abban az esetben meg már baromság visszautasítani. Ah, gyakori, gyakori...

2019. márc. 22. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!