Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a kapcsolatok mögött mi áll?
Nem tudom ki hogy van vele, de a környezetemben a férfiak elég sokan kint dolgoznak külföldön.
A nő meg itthon, aztán az, hogy szeretőt tart, oké, de ez mi?
Az esetek 90%-ban a férj barátjával, szomszéddal, sógorral stb.
Most nem tudom elhinni, hogy valakik ennyire tirpákok?
Vagy hallottam olyat is, hogy valaki ezt megbeszéli, hogy tarthat szeretőt.
Na de ez is?
A szembe szomszéd feleségét a legjobb barátja keféli, de kb már úgy, hogy a hülye nem tudja, lejön autóval, itt alszik, reggel meg megy.
Az ilyen házasságok csak papíron azok.
Mesélhetnék, hogy apucinak mire megy a pénze kint. Nem a kaja drága. A prostitúció viszont legális.
De ismerek olyat is, aki beszervezett konyhai munkára egy kis román 18 éves lányt, és Münchenben őt dugja a szállón, otthon meg az asszony és a két gyerek.
Naiv dolog azt hinni, hogy évekig elég lesz havonta egy szex bármelyik félnek.
Sok ilyen kapcsolat létezik. Régen is az volt, hogyha a férj hosszabb időre elment, a feleségét rábízta a barátjára, akinek minden a feladata volt. Nem újdonság ez, csak most lett feltűnő.
Sokan nem bírják és inkább elválnak, ezért nagyon fontos, hogy egy családban kell annyi egység, hogy együtt menjenek külföldre ha erre sor kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!