Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegeti a volt barátnőjét twitteren? Hogy derítsem ki mi történik a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Azt állítja szakítás óta nem tartják a kapcsolatot sehol, és hogy őt nem is érdekli mivan vele, azt se tudja hol lakik most. Mi több mint egy éve vagyunk együtt. Nemrég viszont láttam a közös számítógép előzményei között, hogy több nap is rákeresett a nőre twitteren az elmúlt hónapban. Ez most mi? Legszivesebben belenéznék a telefonjába, pedig eddig nem tettem, úgy tudom nincs lekódolva. Bár ha most mégis le van, az már gyanús jel. Ha mégis bele tudok nézni, félek hogy valami szörnyűt találok. Az elmúlt időszakban sokat veszekedtünk. Megingott a kapcsolatban, és újra össze akar jönni az exével?2018. máj. 19. 13:21
1/1 anonim válasza:
Szerintem néha sokan megnézik mi van az exükkel kíváncsiságból, ebben nem kell egyből a rosszat keresni, de ha mostanában sokszor is ránézett, én megkérdezném tőle őszintén, hogy mi a helyzet ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!