Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalja velem a barátnőjét. De miért csalja meg, ha annyira szereti? El kéne mondanom a barátnőjének?
Itt csak a srác barátnőjét tudom sajnálni, a srác és te viszont nem váltotok ki belőlem semmilyen pozitív érzést.
A srác bizonyítványát nem kell magyarázni, de sajnos te sem voltál jobb, és ez a bűntudat az a tipikus "eső után köpönyeg". Lehetett volna több tartásod! (Ha nem tudtál a kapcsolatáról akkor még akkor bocsánat, de nekem az jött le, hogy te nagyon is jól tudtad, hogy mi is a helyzet nála/náluk.)
Ebből már jól nem jössz ki. Szerintem vállald tetteid következményeit, vallj be mindent, talán könnyít majd a lelkiismereteden. De arra készülj, hogy eléggé el leszel ítélve és sem a srác, sem a barátnője nem maradnak veled beszélőviszonyban.
És legközelebb légy okosabb. Az agyad (is) vezéreljen ilyen esetekben ne csak a szíved (és a nemi szerveid...)
Rövidítsünk:
"Szóval van egy srác, aki már évek óta tetszik és nemrég megkeresett, hogy többet szeretne, mint barátság, és lefekdtem vele, nem is egyszer..."
Gratulálok! Hogyha a sarki fűszeres is többet szeretne, vele is lefekszel? Ha szomszéd bácsi bernáthegyije évek óta tetszik, vele is megdugatod magad?
"de vajon miért csalja meg a csajt, ha annyira szereti?"
Mert nem szereti ANNYIRA.
"Tájékoztatnom kéne a barátnőjét?"
Hát persze. Jó kis szaftos részletekkel megtűzdelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!