Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalja velem a barátnőjét. De miért csalja meg, ha annyira szereti? El kéne mondanom a barátnőjének?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, aki már évek óta tetszik és nemrég megkeresett, hogy többet szeretne, mint barátság. Csak ugye az a probléma, hogy barátnője van, akivel már hét éve együtt vannak. Hoztam egy rossz döntést, és lefekdtem vele, nem is egyszer, most kínoz a bűntudat. Megfontolt döntés volt részéről a megcsalás, de vajon miért csalja meg a csajt, ha annyira szereti? Tájékoztatnom kéne a barátnőjét?2018. márc. 5. 14:03
11/15 anonim válasza:
Én elmondanám a csajnak. Hidd el, csak segítenél neki. A pasit ne sajnáld, mert csak kihasznál. Abba gondolj bele h ugye te is szeretnéd tudni h akit szeretsz, az viszont szeret e. Sokan mondják h nem létezik a nők között összetartás, te bizonyítsd be h igen is van. Hibáztál oké, de a csaj ne szenvedjen feleslegesen.
12/15 anonim válasza:
"évek óta tetszik"
...és ezt jól ki is használja. :")
Amúgy lehet, hogy kalandra vágyott, de attól még ugyanolyan szemétség volt mindkettőtökkel szemben. Bár neked legalább volt választásod, míg a barátnőjének nem.
22/N
13/15 anonim válasza:
#11 de nagy ossze tartas le fekudni egy kapcsolatban elo fiuval??? De nagy osssze tartas onerdekbol mondani a baratnonek hogy utaljon teged es a baratjat is , de fokent az a celod hogy dobja ki a a baratnoje a sracot te meg jol kielegulsz tole mi??? Mocskos szemet!
14/15 anonim válasza:
ahh hidd el nem csak veled csalja, en elmondanam a csajnak, a pasas egy gyoker, mindkettotoket kihasznal...
valszeg nem szereti a csajt csak egy gyava fereg kimondani, te meg konnyen adtad a pi..t
mondanam, h ne avatkozz bele, de en tuti elmondanam a csajnak, en tudni akarnek rola
15/15 anonim válasza:
13as magadból indulsz ki h mocskos szemétnek nevezel? Próbáltam rávezetni a csajt h csak jót tesz, ha elmondja a másik csajnak. Imádom, amikor egyesek egyetlen egy szót ragadnak ki egy egész szövegből. Idióta -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!