Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » „A nem csinaltam semmi rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

„A nem csinaltam semmi rosszat“ mögött hazugsag rejlik?

Figyelt kérdés

Megcsalasos dolog amit nem lehet 100 szazalekig bizonyitani

de gyanus dolgok vannak.

Mondjuk ugy h a parod furan videlkedik es rakerdezel h megcsal e?

erre ez a valasz!

2018. ápr. 20. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

"Nem csináltam semmi olyat ami SZERINTEM rossz. Vagyis félrekufircolni jó dolog, nem pedig rossz, de te ezt úgyse érted..."

De lehet hogy tényleg nem történt semmi, vagy csak nem ment el tettlegességig a dolog. Amég nincs konkrét bizonyíték, addig nem lehet bizonyítani semmit, és nem is érdemes a másikat ezzel nyúzni, mert csak mérgezi a kapcsolatot. Csak járj nyitott szemmel.

Bár tény hogy ez a mondat így megfogalmazva valóban gyanús... Kérdezd meg, hogy "akkor jót csináltál e?" 😁

2018. ápr. 20. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyanakodnék de nem gyanusitanàm meg mert lehet hogy neki ez egy jó kibúvó lehet majd neki .Igy ha mégis alakult neki egy másik személlyel vagy megcsalt akkor nem biztos hogy befogja neked vallani .Jàrj nyitott szemmel ha talàlsz konkrét bizonyitékot akkor már simàn sarokbaszorithatod .
2018. ápr. 20. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha gyanakszol, ne mondd ki a gyanúdat.

ennyire nem lehetsz idióta, úgyis tagadni fog.

bizonyítékokat kell gyűjteni, aztán szembesíteni.

így, hogy tudja, h. gyanakszol, óvatosabb lesz, és nehezebb elcsípni.

magad ellen dolgozol.

2018. ápr. 20. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress kétesélyes: vagy igaz, vagy nem...😀
2018. ápr. 20. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb kétesélyes...
2018. ápr. 20. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Mivel a szex jó dolog ezért végülis igazat mond csak nem derül ki belőle semmi. 😁
2018. ápr. 20. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerintem is keteselyes...

Bar nem tudnam elkepzelni rola h megcsalna de valami akkor sem hagy nyugodni,csak ez a valasz kicsit...

nem tudom az 5 eves gyerekek szoktak mondani nem csinaltam semmi rosszat mikor kicsit lapitanak🙂

hat nem tudom,nem tudja amugy h ketelkedem benne

nyitva tartom a szemem mindenkepp

semmi bizonyitekom nincs csak egy fajta nöi megerzes...

ezert nem ugrok neki most megfigyelesi strategia következik

2018. ápr. 20. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!