Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
„A nem csinaltam semmi rosszat“ mögött hazugsag rejlik?
Megcsalasos dolog amit nem lehet 100 szazalekig bizonyitani
de gyanus dolgok vannak.
Mondjuk ugy h a parod furan videlkedik es rakerdezel h megcsal e?
erre ez a valasz!
"Nem csináltam semmi olyat ami SZERINTEM rossz. Vagyis félrekufircolni jó dolog, nem pedig rossz, de te ezt úgyse érted..."
De lehet hogy tényleg nem történt semmi, vagy csak nem ment el tettlegességig a dolog. Amég nincs konkrét bizonyíték, addig nem lehet bizonyítani semmit, és nem is érdemes a másikat ezzel nyúzni, mert csak mérgezi a kapcsolatot. Csak járj nyitott szemmel.
Bár tény hogy ez a mondat így megfogalmazva valóban gyanús... Kérdezd meg, hogy "akkor jót csináltál e?" 😁
ha gyanakszol, ne mondd ki a gyanúdat.
ennyire nem lehetsz idióta, úgyis tagadni fog.
bizonyítékokat kell gyűjteni, aztán szembesíteni.
így, hogy tudja, h. gyanakszol, óvatosabb lesz, és nehezebb elcsípni.
magad ellen dolgozol.
Szerintem is keteselyes...
Bar nem tudnam elkepzelni rola h megcsalna de valami akkor sem hagy nyugodni,csak ez a valasz kicsit...
nem tudom az 5 eves gyerekek szoktak mondani nem csinaltam semmi rosszat mikor kicsit lapitanak🙂
hat nem tudom,nem tudja amugy h ketelkedem benne
nyitva tartom a szemem mindenkepp
semmi bizonyitekom nincs csak egy fajta nöi megerzes...
ezert nem ugrok neki most megfigyelesi strategia következik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!