Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom lebuktatni párom?
Legközelebb te ne érj rá.
Nálunk ennek szakítás lett a vége, ráadásul nagyon csúnya. Ő nem csalt meg, játékfüggő volt és amikor náluk voltunk megesett, hogy hazaküldött, mert ő játszani akar...vagy ott feküdtem az ágyán és mintha ott se lettem volna, végigjátszotta az egész éjszakát.
Ez nem normális állapot és nem hiszem, hogy így akarsz élni, ilyen ember mellett.
Mióta vagytok együtt?
Én a helyedben meglepném és elmennék hozzá minden szó nélkül. Akkor megtudod, hogy örül- e neked vagy sem.
Friss kapcsolat, 5 hónap.
Ez az ötlet tetszik :)
A furcsa viselkedés ami szöget ütött a fejemben. Gondolom mindenki találkozott már ilyennel, válasz elől kitér ha kérdezek, elfordul, nem néz a szemembe. Stb.
Nem akarnám lebuktatni. Egyszerűen megmondanám, hogy valami hiányzik, nekem így nem jó és hagyjuk abba.
Aztán arra mászkálhat, ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!