Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom biztosítani azt, hogy a párommal közös gyerekünk valóban tőlem legyen, és nem pedig egy másik férfitól?
Nincs garancia.
De az esélyeidet növelheted, ha
1) annyira jó pasi vagy (ágyban is meg a mindennapokban is), hogy a feleségednek eszébe se jut, hogy más valaki iránt ácsingózzon;
2) derék, rendes lányt veszel feleségül. Az ilyen ritka, de van.
Sok sikert!
Hogy tudom biztosítani, hogy a férjem, akinek szülök, nem lép félre az első felkínálkozó puncival és főleg nem csinál neki egy gyereket?
Manapság egyre többet hallani, hogy a férj félrelép egy másik nővel és gyereket csinál neki is és ez sosem vagy csak sokára derül ki. Én nem akarok utólag rájönni, hogy odafizet gyerektartást meg hallgatási díjat. Mit tehetek ennek érdekében?
Blabla.
Na, most jobb cicám?
Tervezzétek meg a teherbeesést. Előtte meg szedjen folyamatosan fogamzásgátlót.
Ha valamiért nem szedhet fogamzásgátlót ne kutasd a táskáját, ne féltékenykedj, ha már mással szexel legalább legyen gumi nála.
Nekem a volt menyasszonyomat akkor ejtették teherbe amikor néhány hétig távol voltam. Se tablettát nem szedet se gumit nem használt. Majdnem elhitette velem hogy tőlem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!