Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom biztosítani azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom biztosítani azt, hogy a párommal közös gyerekünk valóban tőlem legyen, és nem pedig egy másik férfitól?

Figyelt kérdés
Manapság egyre több olyanról hallok, hogy nem a férjtől van a gyerek, és ez csak soká vagy szinte sosem derül ki. Én nem akarok utólag apasági tesztet csináltatni, hanem eleve el akarom kerülni, hogy ez a helyzet bekövetkezhessen. Mit tehetek ennek érdekében? Vagy pedig ennek veszélye mindig a fejem fölött fog lebegni, bármit is teszek?

2019. márc. 12. 10:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%
Rám egyáltalán nem hasonlít a gyerekem, ég és föld vagyunk, pedig én az anyja vagyok.
2019. márc. 12. 15:05
 32/38 kapszaicin ***** válasza:
23%

Nincs garancia.

De az esélyeidet növelheted, ha

1) annyira jó pasi vagy (ágyban is meg a mindennapokban is), hogy a feleségednek eszébe se jut, hogy más valaki iránt ácsingózzon;

2) derék, rendes lányt veszel feleségül. Az ilyen ritka, de van.

Sok sikert!

2019. márc. 12. 15:44
 33/38 anonim ***** válasza:
24%
Biztosítani nem tudod csak ellenőrizni DNS vizsgálattal.
2019. márc. 12. 16:39
 34/38 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésre már rengeteg válasz érkezett engem inkább az izgat hogy nem tűnik fel az ilyen emberek párjának hogy az akitől gyereket akarnak konkrétan egy lotyónak tartja őket (is)? Persze elő fordul hogy kijátszák a pasit de ha neki állunk minden létező lehetőség miatt paranoid vészterveket gyártani ami előfordulhat akkor az életben nem hazasodunk de még párkapcsolatot se kezdünk senkivel.
2019. márc. 12. 16:53
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Bannak bizonyos törzsek, akik bevarják az asszonynak, mielőtt elmegy vadászni. Ha visszamegy és nem úgy van a varrás, akkor bukta van. :D
2019. márc. 12. 21:59
 36/38 anonim ***** válasza:
61%

Hogy tudom biztosítani, hogy a férjem, akinek szülök, nem lép félre az első felkínálkozó puncival és főleg nem csinál neki egy gyereket?

Manapság egyre többet hallani, hogy a férj félrelép egy másik nővel és gyereket csinál neki is és ez sosem vagy csak sokára derül ki. Én nem akarok utólag rájönni, hogy odafizet gyerektartást meg hallgatási díjat. Mit tehetek ennek érdekében?

Blabla.

Na, most jobb cicám?

2019. márc. 14. 19:47
 37/38 anonim ***** válasza:
80%

Tervezzétek meg a teherbeesést. Előtte meg szedjen folyamatosan fogamzásgátlót.

Ha valamiért nem szedhet fogamzásgátlót ne kutasd a táskáját, ne féltékenykedj, ha már mással szexel legalább legyen gumi nála.

Nekem a volt menyasszonyomat akkor ejtették teherbe amikor néhány hétig távol voltam. Se tablettát nem szedet se gumit nem használt. Majdnem elhitette velem hogy tőlem van.

2019. márc. 14. 20:05
 38/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem lennék együtt olyannal, aki feltételezi rólam, hogy meg fogom csalni, az ilyet akár gyerekkel is elhagynám és elzavarnám pszichológushoz. Eddig szerencsére mindig sikerült kiszűrnöm az ilyeneket, nem egymást keressük. Én nem lépek félre, és a bizalmat elvárom ezért.
2019. márc. 29. 06:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!