Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom biztosítani azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom biztosítani azt, hogy a párommal közös gyerekünk valóban tőlem legyen, és nem pedig egy másik férfitól?

Figyelt kérdés
Manapság egyre több olyanról hallok, hogy nem a férjtől van a gyerek, és ez csak soká vagy szinte sosem derül ki. Én nem akarok utólag apasági tesztet csináltatni, hanem eleve el akarom kerülni, hogy ez a helyzet bekövetkezhessen. Mit tehetek ennek érdekében? Vagy pedig ennek veszélye mindig a fejem fölött fog lebegni, bármit is teszek?

2019. márc. 12. 10:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
55%
Azért van alapja a félelmednek. Két kollégánál is már 10 fölött volt a gyerek mikor váltak és egyértelműen kiderült, vér szerint semmi közük a gyerekhez.
2019. márc. 12. 11:01
 12/38 anonim ***** válasza:
29%
Ehhez az kell, hogy a párod is úgy gondolja, tőled jó géneket örökölhet majd a gyerek. Ha nem így gondolja, akkor jó esély lesz arra, hogy nem te leszel az apuka. Persze ettől még neked kell felnevelned, mert a nő szerint erre valószínűleg alkalmassabb lehetsz, mint az a macsó, de megbízhatatlan fickó. Másképp nem ment volna hozzád! Nőknek az ilyesmi minimális lelkiismereti gondot okoz csupán, mert a nők teljesen más értékrend szerint gondolkodnak. A nők számára az első és legfontosabb dolog, az saját maguk és az utóduk, és a férfi csupán egy eszköz a céljuk eléréséhez. Az a baj, hogy a férfiak legnagyobb része ezzel nincs tisztában. Pedig nem ártana. Ezért van az, hogy a nők a saját csalfaságukat, azt hogy kihasználják a férfiakat azt csak legfeljebb megmosolyogtató és bagatell dolognak tartják az "ugyan már, ezt kellett tegyem" elv jegyében. Nincs ezzel baj, ez a természet rendje, nem is kell ezért haragudni a nőkre, mert ők maguk sem tehetnek erről. Csak tisztában kell lenni vele, és így kell tekinteni rájuk, és akkor kevesebb meglepetés érhet...
2019. márc. 12. 11:03
 13/38 anonim ***** válasza:
22%
#11 Az az érzés megfizethetetlen lehetett,amikor kiderült.😒
2019. márc. 12. 11:04
 14/38 anonim ***** válasza:
41%

De azt ugye tudjátok, kis genetikusaim, hogy a gyerek nem csak az anyai és apai géneket örökli, hanem nagyszülők, dédszülők, ükdzülők....génjeit is.Ezek keverednek összevissza.

Ezt csak arra mondom, hogy nem mindig hasonlít a gyerek az anyjára vagy az apjára, lehet teljesen más arca is. Sőt, vannak testverek, skikről senki idegen nem mondaná meg hogy azok, pedig édestestvérek.

( dns teszt bizonyító erejű, persze )

2019. márc. 12. 11:09
 15/38 anonim ***** válasza:
37%
Nekem rosszul esett volna, ha a férjem nem bízott volna meg bennem. Én is megbíztam benne, hogy nem fog megcsalni, ezért mentem hozzá. Ha nem bíztam volna meg benne, nem mentem volna hozzá. Nem kötelező mindenkinek házasodni és gyereket vállalni. És már előttem is írták, még mindig jóval kevesebb olyan eset van, hogy egy nő megtartja a mástól lett gyereket és bekamuzza, hogy a férjé, mint hogy a férj lelépjen (akár övé a gyerek, akár nem) és az anya egyedül nevelheti a gyereket. Persze, te emiatt nem aggódsz túlságosan. A kulcs: emberismeret. No és persze nem mindegy, milyen körökben mozogsz.
2019. márc. 12. 11:20
 16/38 anonim ***** válasza:
30%

Úgy tudom kb 10% az aránya annak, amikor a férjnek és a gyereknek genetikailag semmi köze egymáshoz, ami ha belegondoltok elképesztően magas szám. Férfival ennél rosszabb dolog nem nagyon történhet szerelmi-szexuális-párkapcsolati értelemben, mint ez. A nők el sem tudják képzelni milyen ez egy férfinak, mert ők biztosak lehetnek az anyaságukban, belőlük jött a gyerek.

4.

Bírom ezeket a mítoszokat a családjukat elhagyó férfiakról, amikor a válások kétharmadát-háromnegyedét a nők kezdeményezik.

2019. márc. 12. 11:33
 17/38 anonim ***** válasza:
47%
16# Tudod miért válik a férfi ritkábban?Felépìtett egy hâzat,evtt egy hâzat,otthon a biztonság,balbla.Semmimásért.Nayobb az ego,ennyi.
2019. márc. 12. 11:36
 18/38 anonim ***** válasza:
25%

Peteéréskor ne hagyd elmenni otthonról és nonstop részed meg/fröcskölj be.

32/f

2019. márc. 12. 11:49
 19/38 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is én adtam be a válást. De a férjem lépett félre, hazudozott, és szórta el a pénzünket...

Nem véletlenül adják be a nők válást. Erre gondoltál már?

2019. márc. 12. 11:58
 20/38 anonim ***** válasza:
83%

Bizalom? Jó párkapcsolatban?

Ezek senkiben fel se merülnek?

O tempora o mores

2019. márc. 12. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!