Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom biztosítani azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom biztosítani azt, hogy a párommal közös gyerekünk valóban tőlem legyen, és nem pedig egy másik férfitól?

Figyelt kérdés
Manapság egyre több olyanról hallok, hogy nem a férjtől van a gyerek, és ez csak soká vagy szinte sosem derül ki. Én nem akarok utólag apasági tesztet csináltatni, hanem eleve el akarom kerülni, hogy ez a helyzet bekövetkezhessen. Mit tehetek ennek érdekében? Vagy pedig ennek veszélye mindig a fejem fölött fog lebegni, bármit is teszek?

2019. márc. 12. 10:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
85%
"Bírom ezeket a mítoszokat a családjukat elhagyó férfiakról, amikor a válások kétharmadát-háromnegyedét a nők kezdeményezik." Környezetemben jó pár ilyen van. Unokatesómnak konkrétan megmondta az apja, hogy nem érdekli (ő gyereke 100%), összejött egy fiatal csajjal és azóta még csak telefonon sem keresi. Másik unokatesóimnak az apja elment p-nát hajtani, szarik rájuk, csak akkor jelentkezik, ha pénz kell, akkor már apuka. Vannak ilyenek, nem értem miért olyan hihetetlen, ahogyan vannak jó apák is! Nem értem miért kell kollektíven magukra venniük az embereknek, ha a saját nemükből kerülnek ki gáz egyedek...az nem minősít téged.
2019. márc. 12. 12:08
 22/38 anonim ***** válasza:
8%

[link]

:)

2019. márc. 12. 12:49
 23/38 anonim ***** válasza:
60%
Egyszerű, válassz olyan nőt a gyermeked anyjának akiben meg tudsz bízni. Nem minden nő csalfa bármennyire is nehéz elhinni... Egyébként meg az azért gyanús tud lenni apasági teszt nélkül is, hogyha nem hasonlít rád a gyerek kicsit sem.
2019. márc. 12. 13:11
 24/38 anonim ***** válasza:
88%

"Egyébként meg az azért gyanús tud lenni apasági teszt nélkül is, hogyha nem hasonlít rád a gyerek kicsit sem.

"

Önmagában semmit nem jelent.

2019. márc. 12. 13:51
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
apasági teszt
2019. márc. 12. 14:00
 26/38 anonim ***** válasza:
78%
Megfelelő társválasztással?
2019. márc. 12. 14:04
 27/38 anonim ***** válasza:
18%
26. az embereknek van egy olyan különleges képességük, hogy tudnak változni, főképp dugunk össze vissza irányba.
2019. márc. 12. 14:05
 28/38 anonim ***** válasza:
57%
Ha ilyen felmerül benned, inkább hagyd ott szerencsétlen nőt, és éld le a szánalmas , alja kis életed magányosan, paranoiásan rettegve a nőktől. (Bár valószínűleg egyébként is ez a sors vár rád).
2019. márc. 12. 14:14
 29/38 anonim ***** válasza:
15%

Szia:))

"Bizalom? Jó párkapcsolatban?

Ezek senkiben fel se merülnek?

O tempora o mores"

Ez az, hogy bizalom:)))))))) Attól hogy bízok, még simán csináltathat mással gyereket:)))))

Én írtam a két kollégát:)) Ők is bíztak:))

2019. márc. 12. 14:34
 30/38 anonim ***** válasza:
24%
Én nem hasonlítok srcra anyukámra,mondhatni szinte semennyire,viszont ezwn.kívül más külső jegyeket mindenképp örökölnöm kell Tőle is.Nagyrészben sajna apám ujjait,arcformâját,orrát jobban.Anyukámtól csak a testalkatât,de azt egészben.Szóval ha arcra nem is,de mindenkinek fel kell fedeznie tudni a gyerekében hasonlóságokat.Kézforma,ujjak,csipő,füll,orr stb.
2019. márc. 12. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!