Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei, ha 9 hónap után esetleg vissza akar jönni?
A férjem mindig hűséges volt, jó férj és jó apa volt.
Aztán súlyos, életveszélyes betegsége után össze akadt egy másik nővel, és elvitte a nemesebbik szerve, vagy a haláltól való riadalma.
A lényeg, hogy a kapcsolat csak fellángolásnak bizonyult mindkét részről, nincsenek jól egymással.
A férjem egyre többet időzik nálunk, a gyerekre való hivatkozással, és segít a ház körül, stb.
Sokat beszélgetünk a mi kapcsolatunkról is, meg az övékéről is.
Nem tudom, hogy ő pontosan mit szeretne csak azt tudom, hogy én nem fogom felajánlani neki, hogy jöjjön haza. Ezt neki kell majd kimondania, ha egyáltalán...
Tudni kell még, hogy én szeretem őt a mai napig, nekem ő "AZ".
Kérem, hogy csak azok írjanak, akik építő véleményt tudnak írni. Nem érdekel, hogy mekkora rongy vagyok ha visszafogadom, meg hogy milyen aljas ember.
Igazi, emberi vélemények érdekelnek, jó tanácsok. Mire figyeljek, mik lehetnek a jelek.
Szóval a trollkodók inkább lapozzanak tovább. Köszönöm!
Tudom, hogy nem rosszból írod, és igazad is van.
Pontosan a tette miatt vagyok ennyire bizonytalan.
Szeretem, de minden nap megkérdezem magamtól, hogy akarom e, tudnám e...
Nem kapok (magamtól) túl biztató váladzokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!