Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik a jelei, ha 9 hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei, ha 9 hónap után esetleg vissza akar jönni?

Figyelt kérdés

A férjem mindig hűséges volt, jó férj és jó apa volt.

Aztán súlyos, életveszélyes betegsége után össze akadt egy másik nővel, és elvitte a nemesebbik szerve, vagy a haláltól való riadalma.

A lényeg, hogy a kapcsolat csak fellángolásnak bizonyult mindkét részről, nincsenek jól egymással.

A férjem egyre többet időzik nálunk, a gyerekre való hivatkozással, és segít a ház körül, stb.

Sokat beszélgetünk a mi kapcsolatunkról is, meg az övékéről is.

Nem tudom, hogy ő pontosan mit szeretne csak azt tudom, hogy én nem fogom felajánlani neki, hogy jöjjön haza. Ezt neki kell majd kimondania, ha egyáltalán...

Tudni kell még, hogy én szeretem őt a mai napig, nekem ő "AZ".

Kérem, hogy csak azok írjanak, akik építő véleményt tudnak írni. Nem érdekel, hogy mekkora rongy vagyok ha visszafogadom, meg hogy milyen aljas ember.

Igazi, emberi vélemények érdekelnek, jó tanácsok. Mire figyeljek, mik lehetnek a jelek.

Szóval a trollkodók inkább lapozzanak tovább. Köszönöm!

2019. márc. 5. 22:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem rosszból írod, és igazad is van.

Pontosan a tette miatt vagyok ennyire bizonytalan.

Szeretem, de minden nap megkérdezem magamtól, hogy akarom e, tudnám e...

Nem kapok (magamtól) túl biztató váladzokat.

2019. márc. 8. 17:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben viszont hallgatni érdemes a negatív megérzésekre.
2019. márc. 8. 20:05
 23/23 Nessy25 válasza:
100%
Szüleimmel is hasonló volt. Illetve anyukámmal meg mostohaapámmal. Együtt voltak már 12 éve, mikor a mostohaapám akkor volt 42 éves, beleszeretett a gyerekkori szerelmébe, akivel facen kavarodott össze. (nála ez kapuzárási pánik volt) Anyukámnak könyörgött, egy pár hónap után, hogy menjen vissza, mert hát neki is csak addig kellett az a bizonyos "NAGY Ő" míg meg nem szerezte, és nem kellett titkolóznia tovább. Anyukám kiköltözött a házból, a nő pedig be. ár hónap múlva jöttek a gondok, hirtelen a fellegekből pofán verte a kőkemény valóság, hogy hát mégsem olyan mint képzelte. Anyumnak könyörgött, de sajnos anyum elég buta volt visszament. Utána rá egy hónapra kitalálta, hogy mégis a másik nő kell, anyukám megint elköltözött nő, pedig vissza. Utána újra eljátszotta, ennek már 3 éve, azóta anyukám nem fogadja vissza, van új párja , illetve a mostohaapámnak is van azóta egy teljesen új, de azóta is visszasírja anyámat. Szóval az a tanulság, hogy ha esetleg később újra ki akar veled békülni, nem biztos, hogy nem gondolja ismét meg magát. Persze minden ember más, lehet, ha majd visszafogadod nálatok máshogy lesz, csak leírtam anyumnál mi volt. 25L
2019. márc. 9. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!