Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei, ha 9 hónap után esetleg vissza akar jönni?
A férjem mindig hűséges volt, jó férj és jó apa volt.
Aztán súlyos, életveszélyes betegsége után össze akadt egy másik nővel, és elvitte a nemesebbik szerve, vagy a haláltól való riadalma.
A lényeg, hogy a kapcsolat csak fellángolásnak bizonyult mindkét részről, nincsenek jól egymással.
A férjem egyre többet időzik nálunk, a gyerekre való hivatkozással, és segít a ház körül, stb.
Sokat beszélgetünk a mi kapcsolatunkról is, meg az övékéről is.
Nem tudom, hogy ő pontosan mit szeretne csak azt tudom, hogy én nem fogom felajánlani neki, hogy jöjjön haza. Ezt neki kell majd kimondania, ha egyáltalán...
Tudni kell még, hogy én szeretem őt a mai napig, nekem ő "AZ".
Kérem, hogy csak azok írjanak, akik építő véleményt tudnak írni. Nem érdekel, hogy mekkora rongy vagyok ha visszafogadom, meg hogy milyen aljas ember.
Igazi, emberi vélemények érdekelnek, jó tanácsok. Mire figyeljek, mik lehetnek a jelek.
Szóval a trollkodók inkább lapozzanak tovább. Köszönöm!
Szerintem is probald meg egy lepes tavolsagbol szemlelni a helyzetet. Egyaltalan nem biztos, hogy vissza akar menni, csak az elmed jatszadozik a gondolattal. Ebbol nagyon nagy pofara eses lehet igy. Masreszt ezzel elzarod az utat mas ferfiak elol, mikozben arra varsz, hogy a szonyeg alatt visszajojjon.
42F
Itt mindenkinek hatalmas az önbecsülése, csak neked nincs... Szerintük... Szerintem meg nem ezen múlik egy ember önbecsülése.
Ha te szeretnéd folytatni, és úgy érzed képes vagy együtt maradni vele, akkor hajrá. De ha zárós határidőn belül nem közelít konkrétan feléd, akkor gondolkodj el azon, hogy átteszed friendzone-ba, és keresel valaki mást. Ettől még lehet jó a kapcsolatotok továbbra is, csak már más típusba sorolandó.
Megérdemled a boldogságot, csak döntsd el, hol keresed pontosan. ;)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak... a férfiak a "jel" küldözgetésben nem annyira jók. Ha akar valamit, ki kell hamarosan bújnia a szögnek a zsákból.
Köszönöm!
Igen, kimondott és belátott dolgokat.
Szoktunk beszélgetni ezekről a dolgokról, csak féltem, hogy esetleg félre értem. Célozgatni is szokott, de ezekre szándékosan nem reagálok. Úgy gondolom, hogy álljon elém és mondja ki konkrétan. Valószínűleg még nem tart ott, hogy legyen bátorsága.
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél.
És veletek alakult valami az óta? Ha nem vagyok indiszkrét... 🙂
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Elgondolkodtattál, és ezzel sokat segítettél. Hála! 🙂
Hát, nem vagyok biztos abban, hogy tényleg szeretném...
De nem mondom, hogy soha. Az élet mindig tartogathat váratlan fordulatokat.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!