Szerintetek? Ha sok a barna folyás a mensi jelei? Már két napja késik, remélem ez a hónap nem úszott el! Két napja csináltam egy tesztet ami negatív lett, a peteérésem elseje körül volt!
A barna folyás bármi lehet.
Szerintem túl korán teszteltél, mert ha 1-én volt tényleg péd, és te 2 napja teszteltél, akkor az korai volt. Szerintem holnap tesztelj egyet reggeli első vizeletből!
Hát, sajna valószínű, ha negatív volt a teszt...
Azért amikor már kimarana akkor már szokott halvány csík lenni.
Nekem még akkor volt barna folyásom, amikor méhen kívül voltam terhes, de akkor is a teszt már ilyenkor pozitív volt. Nekem menszi előtt szokott lenni barna folyásom, ezért csak az tűnt fel, hogy közben hányingerem is volt és a mellem is fájt.
tegnap du.teszteltem az lett negatív
holnap reggel csinálok egyet remélem jó dolgot fog mutatni,és boldogan fogom írni az eredményt
köszönöm a válaszokat
szia, én holnapra nem várom, 4 napja barnázok, állandóan azt hiszem, hogy na most megjött, na most, de még semmi, mai hőm 37,2.
mindig van barnázásom mensi előtt, de max. 2 nap. én úgy érzem, hogy nem vagyok terhes, csak párszor voltunk együtt, és én speciel nagyon várom a mensim, hogy nekiugorjunk a következő hónapnak, mert tényleg nem érzem, hogy baba lenne, mégsem jön. holnap már az 5. barnázós napom lesz, ez tutira nem normális...:O
neked drukkolok kérdező nagyon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!