Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nézi el nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi el nekem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, már együtt is élünk. Számtalanszor megcsaltam már, de mindig megbocsát, aztán azt mondja, ha mégegyszer megcsalom, elhagy, de mégsem teszi. Tudom, hogy ő nem csal meg, a legtisztessegesebb ember, akit csak ismerek gyerekkorom óta. Én vagyok az első és egyetlen szerelme. De ha megcsalom, csak megpofoz és egy ideig hisztizik és ennyi. Szeretem nagyon, ő az én mindenem, de ilyen vagyok, nem tudok hűséges lenni. Habár ő ezt tudta, amikor összejöttünk, és mielőtt összejöttem volna vele, ő már jó pár éve szeretett, gyerekkora óta. De akkor is, miért nézi el? Nem vagyok gazdag se, igazából ő az, nem én. Őszintén szólva aggódom, hogy egyszer talál jobbat, (hisz lehengerlő személyisége van, csodálatos mosolya, humora, jó alak, jól főz, stb.), és elhagy. Habár nem úgy ismerem, de sose tudni. Most 3 hónapja hűséges vagyok, de nem tudom meddig, ez nekem valahogy nem megy. Nagyon szeretem, és számomra ő a tökéletes, mégis megcsalom, magamat sem értem, de őt még jobban nem.

2019. márc. 3. 08:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Abban igazad van, hogy ilyen kapcsolat nem tart örökké.

Lehet, hogy 10 hét múlva úgy ébred a lány, hogy a pasijával egy szót nem váltott napok óta, ellenben egy másik sráccal nagyon is jól megértik egymást. És hirtelen rájön, hogy többet érdemel.

Vagy a kérdező talál egy másik kapcarongyot, aki még emberileg is kevés, és hirtelen rájön, hogy mellette érzi magát igazi férfinak, végre nem azt érzi, hogy a párja bokájáig se ér fel.

Lehet, hogy lesz egy sokadik verzió. Esetleg mind egyszerre.

Az fix, hogy a kérdező nem fog ezzel a nővel megöregedni.

De szerintem az a legvalószínűbb, hogy lesz egy férfi, aki meglátja a nőben az értékét, és egyszerűen elszereti. A legtöbb kapcsolatfüggő nő akkor lép ki, ha van másik.

2019. márc. 3. 11:57
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem szerettetek még feltétel nélkül senkit,ti erősek vagytok.De ez nem azt jeenti,hogy a barátnő kapcsolatfüggő.Ha az lenne,már talált volna kérdező helyett mást,és azzal lenne.
2019. márc. 3. 12:09
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet neki is van valakije, de te valahogy biztos pont vagy.

Ha van esze idő közben úgyis elhagy!

2019. márc. 3. 12:21
 24/28 A kérdező kommentje:

16-osy

“De. Még annál is szarabb lény vagy, mert én embernek sem neveznélek” - eme csodás válaszra vonatkozóan gondoltam.

Nem az volt a kérdésem, hogy én mennyire vagyok szar ember. Viszont a kérdésemre válaszoló emberek véleménye, normális stílusban, normàlis válasz, nem tudom ebből te miért szűrted ezt le. Csak a 14-esnek írtam, hogy a legjobban rá vall.

2019. márc. 3. 14:36
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Pszichés problémái vannak, azért hagyja hogy lábtörlőként bánj vele. Vagy ő is megcsal néhányszor, csak te nem tudsz róla...
2019. márc. 3. 19:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő is megcsal :D
2019. márc. 3. 21:07
 27/28 anonim ***** válasza:
32%

Rövid válaszképp annyit tudok írni, javasolni:

Meg kellene próbálnod a hármasozás témáját felvetni, s ha lehet megvalósítani.

2019. márc. 5. 06:51
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

27-es, ennek mi köze ide? Nem akarok hármasozni.

2019. márc. 5. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!