Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi el nekem?
Ki engedte a gőzt a tockossal és szerintem már "szarik rá".
32/f
Talán szerelmes beléd. Viszont, ha így folytatod ki fog ábrándulni belőled, vagy inkább a helyzetből. Ha ilyen jó nő, akkor könnyen talál másikat, aki nem alázza meg így. Biztos a családjában is hasonló mérgező kapcsolatot látott, amiért kialakult a társfüggőség benne...
Ha magadat akarod helyretenni, akkor viszont keress fel egy pszichológust. Vagy az Énakadémia nevű oldalon is tudsz tanácsot kérni, férfikörbe járni beszélgetni. Tedd oda megad, mert el fogod veszíteni hosszútávon! Mindennek van határa...
Azért több vélemény is érdekelne, hogy vajon miért ilyen elnéző? Nem szeret kevésbé, ugyanolyan kellemes a kapcsolatunk. Egyszer azt mondta, hogy ne legyek se**fej és legalább ne tudjon róla.
Ez nekem kicsit érthetetlen, mivel nálunk apám egyszer csalta meg anyámat egy egyéjszakás kaland volt, és anyám el is vált.
Én sem értem miért nézi el neked.Én már az első után páros lábbal rúgtalak volna ki az ajtón, de úgy, hogy repülni is megtanultál volna rendesen.
"Szeretem nagyon, ő az én mindenem, de ilyen vagyok, nem tudok hűséges lenni."
Nem, te nem őt szereted, hanem a farkad.
Nem nem tudsz hűséges lenni, hanem nem akarsz.
Minek neked párkapcsolat?Amíg az agyad helyén csak a fa.szod van, addig maradj egyedül hülye lény.Lehet megsértődni kis baciktól hemzsegő p.öcs.
"Őszintén szólva aggódom, hogy egyszer talál jobbat, (hisz lehengerlő személyisége van, csodálatos mosolya, humora, jó alak, jól főz, stb.), és elhagy. "
Tőled csak jobbat találhatna, ha lenne esze.
Te csak amiatt aggódsz, mert még egy ilyen bal puncit nem találnál.
7-es:
Sosem gondoltam arra, hogy még egy olyat nem találok, aki megbocsát. Az exem is elnézte a megcsalásokat. Azt mondják, hogy a kapcsolatban ez az egyetlen hibám van, nem amiatt aggódom, hogy nem lesz még valaki, aki elnézi ezeket, azért aggódom, mert senki más nem jöhetne szóba, mint feleség, ő az egyetlen nő, akibe beleszerettem, de a többibe valamilyen szinten egyet kell értsek, de azért olyan szar ember nem vagyok.
Azért nézi el, mert már nem szeret, csak kapcsolat függő. Ezért is mondja, hogy legalább úgy, hogy ne tudjon róla.
Ő ez a lábtörlő típus, aki ezt élvezi: amikor érzi, hogy elveszíthet, akkor ragaszkodik hozzád, mert fél egyedül maradni. Utána te is kicsit tepersz, és örül, hogy kell neked. Van benne egyfajta diadal érzet, hogy legyőzte a szeretőt, ő a jobb, ha őt választod. De ez nem rólad szól.
Idővel ki fog ebben égni, és megunja, hogy nyilvánosan alázod meg.
Jó esetben szakít. Nem jó esetben ő is öngyilkos lesz, mint a szomszéd lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!