Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nézi el nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi el nekem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, már együtt is élünk. Számtalanszor megcsaltam már, de mindig megbocsát, aztán azt mondja, ha mégegyszer megcsalom, elhagy, de mégsem teszi. Tudom, hogy ő nem csal meg, a legtisztessegesebb ember, akit csak ismerek gyerekkorom óta. Én vagyok az első és egyetlen szerelme. De ha megcsalom, csak megpofoz és egy ideig hisztizik és ennyi. Szeretem nagyon, ő az én mindenem, de ilyen vagyok, nem tudok hűséges lenni. Habár ő ezt tudta, amikor összejöttünk, és mielőtt összejöttem volna vele, ő már jó pár éve szeretett, gyerekkora óta. De akkor is, miért nézi el? Nem vagyok gazdag se, igazából ő az, nem én. Őszintén szólva aggódom, hogy egyszer talál jobbat, (hisz lehengerlő személyisége van, csodálatos mosolya, humora, jó alak, jól főz, stb.), és elhagy. Habár nem úgy ismerem, de sose tudni. Most 3 hónapja hűséges vagyok, de nem tudom meddig, ez nekem valahogy nem megy. Nagyon szeretem, és számomra ő a tökéletes, mégis megcsalom, magamat sem értem, de őt még jobban nem.

2019. márc. 3. 08:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ő az az önmarcangoló típus, aki nem tudja feldolgozni a kudarcot. Aki egyfolytában azon őrlődik, hogy mit követett el, amiért ezt érdemli.

Ő az a típus, aki végül öngyilkos lesz, mert nem tud szembenézni a szakítással, de elviselni se tudja többet.

2019. márc. 3. 08:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pedig, lehet hogy hülyeségbek tünik, de van ilyen.

Amikor szemét voltál vele( más nő vagy az alkohol miatt) akkor a munkába temetkezett, így haladt előre.

Mikor befejezted az éppen aktuális partnereddel a viszonyt akkor gondolom puncsoltál neki.

Ezekre a pillanatokra várt.

Ettől lett függő.

2019. márc. 3. 09:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"de azért olyan szar ember nem vagyok."

De. Még annál is szarabb lény vagy, mert én embernek sem neveznélek.

2019. márc. 3. 09:14
 14/28 anonim ***** válasza:
29%
Csak szeret nagyon,és nem tudsz olyat tenni,ami miatt kiábrándulna belőled,vagy ne szeretne.És ùgy gondolja,hogy nem talál mást,akit ennyire szeretne.Ezért türelmes,megvár,amíg lenyugszol.Ennyi.Nem fog mást találni,mert nem fog kelleni más csak Te.Vannak ilyen emberek.
2019. márc. 3. 09:17
 15/28 A kérdező kommentje:

14-es, ez a leginkább rá vall.

Köszönöm a válaszaitokat, főképp a normálisakat.

2019. márc. 3. 09:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy szerinted csak az a normális válasz, aki téged igazol, hogy bármit megtehetsz vele, mert szeret, és meg fog bocsájtani.

A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy mindig, mindenkinél eljön az utolsó csepp.

Én téged nem értelek: látod, hogy kúlönleges, nem akarod elveszteni, és mégis megalázod. Valami ezek szerint mégsem jó a kapcsolatban, ha szükséged van erre az önigazolásra.

Szerintem nem érzed magad elégnek hozzá, nem érzed magad elég férfinak, ezért kell a visszajelzés, hogy fel tudsz szedni csajokat, ő meg ezt is elnézi. Vagyis ez sose fog megváltozni, és nem fogsz lehiggadni mellette.

2019. márc. 3. 09:47
 17/28 anonim ***** válasza:
40%
Nem igazoltam Őt,megválaszoltam,amit kérdezett.Sajnos vagy nem sajnos ez így működik.A legtöbb embernek fogalma sincs,hogy lehet így szeretni valakit.
2019. márc. 3. 10:01
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudod Kérdező az a baj, hogy nem tanultad meg, mi az, hogy a következményekkel számolnod kell tetteid miatt. Nincs következmény, mert a nő annyira gyenge jellem. Kapcsolatfüggő és gyenge. Inkább nyel, de ő nem lesz egyedül, mert biztos lenézik majd érte, vagy fél, hogy nem talál nálad jobbat, holott a következő sarkon lenne már neki.
2019. márc. 3. 10:18
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem kapcsolatfüggő,mert mással nem akar lenni a barátnője,gyenge lehet,de csak mert ilyen nagyon szeret valakit.Azért kéne dolgoznia magán kérdezőnek,mert 10 év mùlva lehet ùgy kel majd barátnő,hogy ez ìgy ennyi,és elmùlt.
2019. márc. 3. 10:52
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

A nő nem vesz téged komolyan. Vagyis a kapcsolatotokat. Úgy van vele, hogy amíg nem talál nálad jobbat, inkább elviseli a hülyeségeid mert jobb mint egyedül lenni. Kudarcként élné meg ha szingli lenne. Megszokta hogy "egyébként normális vagy vele", és nem ismeri fel hogy mennyire megalázod.

Te meg nem szereted, csak jelenleg nincs jobb. Azért csalod meg, mert megteheted. Téged egyébként zavarna ha ő is megcsalna? Vagy nálad is beleférne?

2019. márc. 3. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!