Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi el nekem?
Akkor ő az az önmarcangoló típus, aki nem tudja feldolgozni a kudarcot. Aki egyfolytában azon őrlődik, hogy mit követett el, amiért ezt érdemli.
Ő az a típus, aki végül öngyilkos lesz, mert nem tud szembenézni a szakítással, de elviselni se tudja többet.
Vagy pedig, lehet hogy hülyeségbek tünik, de van ilyen.
Amikor szemét voltál vele( más nő vagy az alkohol miatt) akkor a munkába temetkezett, így haladt előre.
Mikor befejezted az éppen aktuális partnereddel a viszonyt akkor gondolom puncsoltál neki.
Ezekre a pillanatokra várt.
Ettől lett függő.
"de azért olyan szar ember nem vagyok."
De. Még annál is szarabb lény vagy, mert én embernek sem neveznélek.
14-es, ez a leginkább rá vall.
Köszönöm a válaszaitokat, főképp a normálisakat.
Szomorú, hogy szerinted csak az a normális válasz, aki téged igazol, hogy bármit megtehetsz vele, mert szeret, és meg fog bocsájtani.
A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy mindig, mindenkinél eljön az utolsó csepp.
Én téged nem értelek: látod, hogy kúlönleges, nem akarod elveszteni, és mégis megalázod. Valami ezek szerint mégsem jó a kapcsolatban, ha szükséged van erre az önigazolásra.
Szerintem nem érzed magad elégnek hozzá, nem érzed magad elég férfinak, ezért kell a visszajelzés, hogy fel tudsz szedni csajokat, ő meg ezt is elnézi. Vagyis ez sose fog megváltozni, és nem fogsz lehiggadni mellette.
A nő nem vesz téged komolyan. Vagyis a kapcsolatotokat. Úgy van vele, hogy amíg nem talál nálad jobbat, inkább elviseli a hülyeségeid mert jobb mint egyedül lenni. Kudarcként élné meg ha szingli lenne. Megszokta hogy "egyébként normális vagy vele", és nem ismeri fel hogy mennyire megalázod.
Te meg nem szereted, csak jelenleg nincs jobb. Azért csalod meg, mert megteheted. Téged egyébként zavarna ha ő is megcsalna? Vagy nálad is beleférne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!