Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi folyton a barátom a nagymellű nőket az utcán? Minden férfi ilyen?
A "3" a pont.
Szerintem is tiszteletlenség a partnerrel szemben. De ha egyedül megyek minden Nőt megnézek aki tetszik szememnek, mert jó érzéssel tölt el.
39F
Azért nézi gondolom, mert tetszik neki.
Nem.
Nem, az enyem nem nez senkit amikor velem van, ha egyedul van akkor meg azt nez akit akar. Kettesben maximum a nagyon feltuno embereket nezzuk meg, pl ha van egy HATALMAS lufimellu no azt megnezi es meg is jegyzi, hogy uristen xd Ilyenkor tudom, hogy ezeket a noket nem azert nezi, mert annyira bejonnenek neki, ha egyszer megdugna, az nem erdekel mert nem ugy nez rajuk, a fejeben meg azt gondol amit akar, es tudom, hogy a keperol lesulne a bor, ha ilyen novel kene mutatkoznia az utcan. (Most a tenyleg extrem esetekre gondolok, gondolom mindenki latott mar Zs meretu mumelles not, altalaban tipikusan ilyen agyonszolizott, szoke 35+ eves nok akik NAGYON probalnak fiatal jononek kinezni :D)
A siman csinos noket sosem nezi meg a parom mellettem.
Általában aki a látómezőnkbe sétál, azt megnézzük. Ha feltűnő m3g pláne megnézzük. Nem mindent/mindenkit dugunk meg a fejünkben akit/amit megnézünk. Nem kell rajta megsértődni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!