Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nézi folyton a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi folyton a barátom a nagymellű nőket az utcán? Minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a kismellűeket is megnézik.
2017. márc. 10. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem mindenki, van akinek nem tetszik, vagy nem bámulja feltétlen, te is megnézel egy izomkolosszust feszülős pólóban de kb. ennyi.
2017. márc. 10. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Igen, csak nem akkor, amikor a barátnőmmel vagyok, az parasztság.
2017. márc. 10. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

A "3" a pont.

Szerintem is tiszteletlenség a partnerrel szemben. De ha egyedül megyek minden Nőt megnézek aki tetszik szememnek, mert jó érzéssel tölt el.

39F

2017. márc. 10. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért nézi gondolom, mert tetszik neki.

Nem.

2017. márc. 10. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem, az enyem nem nez senkit amikor velem van, ha egyedul van akkor meg azt nez akit akar. Kettesben maximum a nagyon feltuno embereket nezzuk meg, pl ha van egy HATALMAS lufimellu no azt megnezi es meg is jegyzi, hogy uristen xd Ilyenkor tudom, hogy ezeket a noket nem azert nezi, mert annyira bejonnenek neki, ha egyszer megdugna, az nem erdekel mert nem ugy nez rajuk, a fejeben meg azt gondol amit akar, es tudom, hogy a keperol lesulne a bor, ha ilyen novel kene mutatkoznia az utcan. (Most a tenyleg extrem esetekre gondolok, gondolom mindenki latott mar Zs meretu mumelles not, altalaban tipikusan ilyen agyonszolizott, szoke 35+ eves nok akik NAGYON probalnak fiatal jononek kinezni :D)

A siman csinos noket sosem nezi meg a parom mellettem.

2017. márc. 10. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Általában aki a látómezőnkbe sétál, azt megnézzük. Ha feltűnő m3g pláne megnézzük. Nem mindent/mindenkit dugunk meg a fejünkben akit/amit megnézünk. Nem kell rajta megsértődni.

30/f

2017. márc. 10. 14:59
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
En sokszor osszevesztem ezen a baratommal. Eleinte furcsalta, hogy ne bamuljon meg noket, mar nem szingli es ne bokolgasson masnak, ne bamuljon meg egy not. En se bamulok meg mas ferfit. Mondjuk en alapjaraton se bamultam meg senkit szinglikent sem. Szoval fel ev utan teljesen leszokott errol. Nem jar el bulizni, mindenhova egyutt megyunk. Hja es nem kenyszeritem ra, igy szoktuk meg :D Mivel eleinte vadasztam a lopott "csocsbamulasra vagy seggpasztazasra", igy mar mara ez a problema abszolut nincs meg. Mellettem ne bamuljon meg senkit. Ha uj husira vagyik, akkor szakitson.
2017. márc. 10. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
9%
6 eve vagyunk egyutt :)
2017. márc. 10. 16:19
 10/10 anonim válasza:
79%
Exem csinálta ugyanezt. Én meg cserébe mindig megnéztem az összes jó pasit aki szembe jött. :D Nem volt őszinte a mosolya... :D Szerintem tahóság, ha akkor csinálja ezt, amikor vele vagy. Beszélj vele erről. Persze ne rohand le, ne vágd el a a torkát a szavaiddal, de ha megvan a bizalom, erről is nyugodtan lehet beszélni.
2017. márc. 10. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!