Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátság extrákkal a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal a párom mellet mert nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés
2 éve ismertem meg őt akivel barátság extrákkal szintjén indult az ismeretség, rá két hónapra lett párom és nem tudom elengedni jó vele lenni és jó vele a szex már már hiányzik ha 2 hétig nem beszélünk persze közben ott a párom akit szeretek,de a másik srácot is csak másképp.Hogy lehetne elfelejteni,elengedni? 22n
2019. márc. 1. 08:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
6#25 éves korára meg nem kell majd szinte senkinek,mert orbitális ribiinek fogják gondolni 38 pasival a háta mögött.Ki mire gyúr.
2019. márc. 1. 09:02
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel az a baj hogy olyan neked a bikáddal qrni mint másnak közértbe járni. Nyilt egy közelebbi de szeretsz elsétálni a távolabbiba mert ott nagyobb a választék. Nos mikor már ilyen szintre süllyed a "kapcsolat" kezelésed az már gáz. Értem én hogy jó qrni a bikával, de az hogy volt hogy lett palid és továbbra is aláfeküdtél? Nem zavart hogy "párod" van. Kicsit sem. Na ezért gáz.
2019. márc. 1. 09:05
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy sajnos a szomorú igazság az, hogy egyikkel sem lenne érdemes folytatnod, mert ha igazán szeretnéd a párodat, akkor nem kalandoznál szerintem.
2019. márc. 1. 09:23
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Miért jöttél össze a pároddal? Tudod ha az ember igazán szerelmes és szereti a párját akkor nem kell neki a barátja farka. Te nyilván nem szereted mert ezt simán megteszed. Nem is értelek amúgy. Ey ismerkedésnél főleg ha totál belezúgsz a másikba akkor ott eltűnnek a többi pasik nem kell senki csak az az egy és nem vágysz akkor másra. Szerintem te cseppet sem voltál szerelmes mikor össze jöttél a pároddal. Engedd el őt mert jobbat érdemel nálad olyat aki tényleg szereti és megbecsüli.
2019. márc. 1. 09:47
 15/24 OshikuruDemonSamurai ***** válasza:
100%
Èn èrtelek titeket, igazatok is van valahol de abba gondoljatok bele hogy ha a kettő közül a kèrdező vmelyik kankutyája akkora vitèzlegèny lenne, akkor nem lenne helye a màsiknak. Meg hát fiatal, össze is lehet zavarodva,voltam így fèrfikènt èn is. Mondjuk meg nem csaltam sose senkit arra nem vitt rá a lèlek.
2019. márc. 1. 10:01
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Tálalj ki a párodnak és aztán szakíts vele. Majd még pár évig szenvedj tovább a szexpartnereddel, hiszen egyértelmű hogy ő csak kefélni akar - másra nem vagy jó neki, te pedig többet szeretnél tőle. Igazából az lenne a legjobb neked, ha mindkettőt dobnád, de azt úgysem fogod mert jajj micsoda tragédia lenne ha 22 évesen szingli lennél, hiszen te szereted őket... Elmondom, hogy nem őket szereted, hanem magadat - de ahhoz hogy ezt felismerd, némi önismeret lenne szükséges.

Szóval ezért mondom hogy csak a pároddal szakíts, mert nem szereted és nem érdemli hogy folyamatosan felszarvazod amióta csak együtt vagytok.

31/N

2019. márc. 1. 10:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

15# akkor már most hatalmas a különbség közted,és kérdező között.

Élni lehet,csak nem mindegy hány embert rùgsz közbe hátba.De hát addig örülök amíg ilyennel pasiba nem futok össze tartósra.

2019. márc. 1. 10:38
 18/24 Rockarc ***** válasza:
85%

A helyzet az, hogy eleg silany lelked van. Az eleted is pont ilyen lesz. Soha nem fogsz szeretni senkit, mindenkinek csak fajdalmat okozol. Nehogy azt hidd, hogy ez elmulik nyom nelkul.

42F

2019. márc. 1. 10:43
 19/24 anonim ***** válasza:
63%

Mindenképp beszéld meg pároddal és a szexpartnereddel is, tudjanak a helyzetről, ez így etikus. Utána meg eldönthetitek, hogy mi legyen.

a) Nyitott kapcsolat a pároddal: marad minden, ahogy van, csak titkolózás nélkül. Ha a párod igényli, neki is lehetnek más szexpartnerei melletted

b) Megszakítod a kapcsolatot a szexpartnereddel és folytatod a pároddal monogám kapcsolatban

c) Szakítasz a pároddal. A szexpartnereddel meg megbeszélitek, hogy nyitott szexkapcsolatban legyetek, vagy csak egymással szexelhettek (ez később esetleg érzelmi alapú monogám kapcsolatra változhat)

d) Szakítasz mindkettőjükkel. A továbbiakban ha mással kialakul valami, már a legelején tisztázzátok a "szabályokat" (monogámia/nyitott kapcsolat stb.)

Valószínűleg amúgy nem lesz olyan megoldás, ami mindhármotoknak megfelel...

A fenti r1bancozásokkal meg "ha szeretsz valakit, nem kell más farka" típusú megjegyzésekkel nem értek egyet. Azzal viszont igen, hogy titkolózni/hazudozni roppant etikátlan -- őszintének kell lenni mindenkivel, még ha kellemetlen is.

2019. márc. 1. 11:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a pároddal vagy nem nehéz a szemébe nézned? Hazudnod? Nem fáj hogy bízik benned de te át vered?? Fordítsd meg a helyzetet képzeld magad a párod helyébe és ha van lelki ismereted akkor meg kapod erre a választ.
2019. márc. 1. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!