Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám végre elengedni?
Először az érzelmeket kell rendezned magadban.
Meg kell várnod, míg semlegesitodik benned az iránta érzett érzelem pl szeretet, szerelem, hiány, ragaszkodas stb.
Ha úgy érzed, hogy ezek semlegesultek vagy legalább alább hagytak, akkor kezdhetsz gondolkodni az ismerkedesen. Tudom, hogy nehéz, 5 év sok idő, és, hogy így lett vége. De szembe kell nézni ezekkel. Van akinek évekbe kerül. Van aki pár hónap alatt túl van rajta. De mindenkinek küzdenie kell.
Imádlak titek, kik hiszitek megcsalás nem végeredmény, maga probléma. >;<
Bolondkák. Tanuljatok.
Magadra ugyanannyira (ne )haragudj, mint rá. Mindketten ugyanannyira hibáztatok.
#3 - Igyekszem rendezni, de rengeteg kérdésre keresem a választ, hiába próbálnám lezárni, hiszen ezekre már választ nem kapok.
#4 - Én úgy gondolom, magamra nincs okom haragudni. A teljes történetünket minden bizonnyal nem fogom leírni, de azt elhiheted, hogy én 10 körömmel harcoltam a kapcsolatunkért, viszont ő félvállon vette az egészet. Utólag rájöttem, hogy képtelen hosszútávon egy nő mellett megmaradni. Szereti a könnyűvérű nőket, ugyanis mindegyik az volt. Ha éveken keresztül képes volt megbánás nélkül a szemembe nézni, és azt hazudni, hogy én vagyok neki az egyetlen (jelzem, az összes nőnek ezt mondogatta), akkor itt nem én vagyok a hibás.
#5 - Nem mondasz hülyeséget ezzel! Viszont én tisztában vagyok azokkal, hogy miket tettem meg érte (mindent, amire csak vágyott és szüksége volt, de nem fojtottam meg). Nekem mindig ő volt az első. Sajnos egykönnyen nem tudom elengedni ezt az egészet, ugyanis nagyon csúnyán megalázott a hátam mögött. Mást adott a hátam mögött, mint amit a szemembe.
Hullámvasút. Ilyen az élet.
Mindenki megküzd ezzel, aki már szeretett és csalódott. Sajnos bekell látnod, ha a párod ilyen ösztönlény, a kapcsolatnak semmi jövője amennyiben ezt te nem tudod tolerálni.
Az már egy bátor döntès volt, hogy kimertél lépni egy ilyen pusztító kapcsolatból. A mélységeket is megkell élned ami ezzel jár, ezen mindenki átmegy, az idő pedig tényleg a segítsêgedre lesz! Nekem is évekbe telt mire azt tudtam mondani, túl vagyok! De sikerült, és neked is sikerülni fog! Kívánom neked hogy találd meg azt az embert, aki megbecsül és igazán szeret! Akkor fogod igazán megérteni, mennyire nem volt méltó hozzád az előző.
A volt párodban pedig majd ekkor tudatosul, mit veszített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!