Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnám végre elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre elengedni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja már, hogy véget ért az 5 éves kapcsolatom. Hűtlenség miatt lett vége, ugyanis a párom megcsalt nem is egy nővel. Eleinte még csak nevettem az egészen, hogy had menjen, nem érdemlem meg, hogy miatta szenvedjek. Most, hogy már eltelt egy pár hónap kezdem azt érezni, hogy egyre jobban hiányzik, viszont annál is inkább haragszom rá a tettei miatt. Tudom, szokás mondani, hogy az idő segít, de nálam pont fordított esetben történik ez a szakításos időszak. Az első pár hétben nevettem, és most kezdek csak igazán szenvedni a hiányától, hiszen nem kis időt voltunk együtt. Tippek, ötletek, tanácsok? Hogyan tudnám végre elengedni ezt az egészet? Nehezen tudok megbékélni a tudattal.

2018. márc. 4. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Kezdd el szeretni magad.
2018. márc. 4. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Magamat szeretni volt a legnehezebb, mindig.
2018. márc. 4. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Először az érzelmeket kell rendezned magadban.

Meg kell várnod, míg semlegesitodik benned az iránta érzett érzelem pl szeretet, szerelem, hiány, ragaszkodas stb.

Ha úgy érzed, hogy ezek semlegesultek vagy legalább alább hagytak, akkor kezdhetsz gondolkodni az ismerkedesen. Tudom, hogy nehéz, 5 év sok idő, és, hogy így lett vége. De szembe kell nézni ezekkel. Van akinek évekbe kerül. Van aki pár hónap alatt túl van rajta. De mindenkinek küzdenie kell.

2018. márc. 4. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
14%

Imádlak titek, kik hiszitek megcsalás nem végeredmény, maga probléma. >;<

Bolondkák. Tanuljatok.

Magadra ugyanannyira (ne )haragudj, mint rá. Mindketten ugyanannyira hibáztatok.

2018. márc. 4. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy csinálom,hogy kívülállóként tekintek az egészre.Mindent így vizsgálok,elemzek.Ez miatt tudok elnézni egy megcsalást,és valahol nem izgat az egész.Nem azt mondom hogy mindent elnézek,de ha végigelemzem az egész sztorit,általában rájövök,hogy bennem is volt hiba amiért ez megtörtént,nem figyeltem nem törődtem eleget a másikkal,az meg menekült valamibe.Talán 1-2 szer történt ilyen az életemben,de ugyanúgy tudok normálisan hozzáállni az emberhez,nincs bennem harag.Ha meg valaki folyamatosan megcsalna,és vége lenne,simán el tudnám engedni lélekben,hiszen nem szeret,szeretett,mert akkor nem tette volna meg ezt.
2018. márc. 4. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:

#3 - Igyekszem rendezni, de rengeteg kérdésre keresem a választ, hiába próbálnám lezárni, hiszen ezekre már választ nem kapok.

#4 - Én úgy gondolom, magamra nincs okom haragudni. A teljes történetünket minden bizonnyal nem fogom leírni, de azt elhiheted, hogy én 10 körömmel harcoltam a kapcsolatunkért, viszont ő félvállon vette az egészet. Utólag rájöttem, hogy képtelen hosszútávon egy nő mellett megmaradni. Szereti a könnyűvérű nőket, ugyanis mindegyik az volt. Ha éveken keresztül képes volt megbánás nélkül a szemembe nézni, és azt hazudni, hogy én vagyok neki az egyetlen (jelzem, az összes nőnek ezt mondogatta), akkor itt nem én vagyok a hibás.

#5 - Nem mondasz hülyeséget ezzel! Viszont én tisztában vagyok azokkal, hogy miket tettem meg érte (mindent, amire csak vágyott és szüksége volt, de nem fojtottam meg). Nekem mindig ő volt az első. Sajnos egykönnyen nem tudom elengedni ezt az egészet, ugyanis nagyon csúnyán megalázott a hátam mögött. Mást adott a hátam mögött, mint amit a szemembe.

2018. márc. 5. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hullámvasút. Ilyen az élet.

Mindenki megküzd ezzel, aki már szeretett és csalódott. Sajnos bekell látnod, ha a párod ilyen ösztönlény, a kapcsolatnak semmi jövője amennyiben ezt te nem tudod tolerálni.

Az már egy bátor döntès volt, hogy kimertél lépni egy ilyen pusztító kapcsolatból. A mélységeket is megkell élned ami ezzel jár, ezen mindenki átmegy, az idő pedig tényleg a segítsêgedre lesz! Nekem is évekbe telt mire azt tudtam mondani, túl vagyok! De sikerült, és neked is sikerülni fog! Kívánom neked hogy találd meg azt az embert, aki megbecsül és igazán szeret! Akkor fogod igazán megérteni, mennyire nem volt méltó hozzád az előző.

A volt párodban pedig majd ekkor tudatosul, mit veszített.

2018. márc. 5. 23:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves, biztató szavakat! :) Remélhetőleg mihamarabb azt tudom mondani, hogy túl vagyok rajta!
2018. márc. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!