Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátság extrákkal a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal a párom mellet mert nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés
2 éve ismertem meg őt akivel barátság extrákkal szintjén indult az ismeretség, rá két hónapra lett párom és nem tudom elengedni jó vele lenni és jó vele a szex már már hiányzik ha 2 hétig nem beszélünk persze közben ott a párom akit szeretek,de a másik srácot is csak másképp.Hogy lehetne elfelejteni,elengedni? 22n
2019. márc. 1. 08:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem r*b*nckodni kell, hanem felnőni és egyet választani.
2019. márc. 1. 08:14
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Növessz gerincet, az sokat fog segíteni.
2019. márc. 1. 08:15
 3/24 anonim ***** válasza:
65%

Ez is nagyon jó példa, hogy milyen értékrenddel rendelkeznek a 20-on éves lányok. :)

De hogy válaszoljak is... Mondd el a "párodnak" hogy mással is dugni szoktál barátilag, remélhetőleg úgy fog kibaccni mint macskát szarni, tehát probléma megoldva.

2019. márc. 1. 08:18
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem tudnátok normális stílusban segíteni? Köszi
2019. márc. 1. 08:19
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem szereted Te egyiket se,hízlalja az egód ez az egész.
2019. márc. 1. 08:20
 6/24 OshikuruDemonSamurai ***** válasza:
29%

Mègis mit vártok srácok? 22 èves,hülye lenne egyel papàsmamàsat játszani mèg.

22F

2019. márc. 1. 08:35
 7/24 anonim ***** válasza:
83%

A másiktól többet akarsz, de ő csak kúrogat, ezért lett egy párkapcsolatod.

32/f

2019. márc. 1. 08:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
El kellene dönteni kit akarsz. HA a párod, a másikkal szakítsd meg a kapcsolatot teljesen. Vagy mondd el a párodnak, hogy ezt csinálod, ez van, és adj akkor neki is erre zöld lámpát bármihez, mert így korrekt. Aztán majd egyszer csak letisztul, hogy mit szeretnétek.
2019. márc. 1. 08:44
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

# 6

Én 20 évesen sem kúrtam félre, de nyilván velem van a gond. Számodra ez természetes. Gondolom téged is orrba szájba csal a hátad mögött az összes csajod, vagy simán melletted, hiszen huszonévesen ezt így kell tolni.

27N

2019. márc. 1. 08:49
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Ha bármelyiket is szeretnéd nem tudnál a másikkal lenni.

Ugyhogy hagyd mindketőt inkább mert ha k.váskodsz az élet visszaadja majd és az fájni fog.

2019. márc. 1. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!