Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért más az, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért más az, ha a férfi csalja a párját, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyjából ugyanannyi férfi hűtlen, mint nő, most nem ez a kérdés.

Valamiért azonban elnézőbbek, ha a férfi jár félre, mivel "a férfi nem monogám".

Egyik nem sem monogám, a hűség döntés, nem biológia.

Mi az oka, hogy ha a férfi például terhesség alatt vagy szülés után csalja a párját, azt sokan nem is tekintik megcsalásnak?

Ez is azokból az időkből maradt, amikor a nők még csak a férfiak tulajdonai voltak?

Társadalmilag, vallásilag még 100-200 éve is elítélték a megcsalást, mégis ha a férfi volt hűtlen, azt valahogy akkor is természetesnek kezelték. Sőt, még a dédszüleink ideében is.

Most akkor ameddig hozzánk jön haza, addig ne aggódjunk? Vagy igenis nem jogos a megcsalás?

2019. febr. 28. 09:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha a ferfi csal csak hajtja a vadászösztön

igy van programozva,nem monogámnak van teremtve

ezzel takaroznak!

Ha a no csal meg akkor egy büdös ...!

Nekik mindent szabad elv van s ferfiaknal

Gyakori eset h a ferfi felrelep,a parja is megcsalja kesobb

Es a ferfi az aki teljesen kikel magabol.Mert neki kijárt

párjának már nem.

Egyebkent sztem ugyaugy szemet dolog mindket nemnél

nincs mentség

2019. febr. 28. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer írta itt valaki: A férinek azt diktálja az ösztön hogy minél több helyre elszórja a magját, a nőnek viszont azt, hogy a csak a legjobbtól legyen utód. Ergo ha a nő csal meg már nem te vagy neki a legjobb.
2019. febr. 28. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez pont olyan mint ez a lakatos maszlag a partnereket illetően, hogy ha egy kulcs minden lakatot kinyit az egy jó kulcs, ha egy lakatot minden kulcs kinyit az egy rossz lakat utalva arra, hogy ha pasi vagy és 100 nőt megdugsz ász vagy, ha nő és több partnered volt 1-nél meg már túlhasznált ribizli. Ennek igazából ahhoz van köze, hogy a pasikról azt tartják ösztön lények és ez tény, hogy több férfit ismerek akik képesek érzelmek nélkül szexelni mint nőt, ettől függetlenül ha a párom mással szexelne én közölném vele, hogy ennyi volt hiába hivatkozna arra, hogy csak szex volt meg érzelmek nélkül blabla. Ha baja van velem mondja meg, beszéljük meg, ha nem jutunk semmire akkor meg engedjük egymást el és utána mindenki kereshet maga mellé mást, ez így tisztességes.
2019. febr. 28. 12:45
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

Én teljesen máshogy gondolkozom ebben a tekintetben és általában nem szoktam nagy sikert aratni a véleményemmel. Én azt vallom, amit te is. A hűség kétoldalú döntés. Mi a párommal 10 éve élünk együtt úgy, hogy sosem a hűséges kapcsolatainkról voltunk híresek, hatalmas balhék voltak mindkettőnk életében korábban. Már az első 1-2 évben éreztük, hogy közös az utunk és már ekkor letudtunk ülni megbeszélni, hogy amíg egymáshoz megyünk haza és nem csak fizikailag, de pszichikailag is, addig nincs gond. Ne legyenek rendszeresek a félrelépések, nem akarunk tudni egymás ilyen jellegű dolgairól, de részünkről pár évente egy-egy botlás belefér.

Megengedőek vagyunk ilyen szempontból mindketten, ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy soha egy pillanatig sem éreztem az elmúlt 10 évben, hogy ő tévúton járna. Ez vagy annak köszönhető, hogy nem tette meg, vagy baromi jól csinálta és nekem ez a lényeg. Szeret, a tenyerén hordoz, biztonságban érzem a családunkat, a biológia, a fizikai vágy kiélésre pedig következmények nélkül lehetősége van, mégha tudni nem is szeretnénk róla.

Ez egy merőben más vonal, mint amit az átlag képvisel, de mi így működünk jól.

2019. febr. 28. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Kulturális és biológiai okokból.

Azt is kérdezhetnéd miért más az, ha egy anya pofozza fel a lányát, mintha az apa tenné? Utóbbi miért nagyobb vétség?

Meg sok egyéb hasonló dolog van. Soha nem lesznek egyformán megítélve a nemek, ez egy szentimentalista baromság.

2019. febr. 28. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem más, de igaz, hogy máshogy ítélik meg.

Régen a férfiaknak szabad volt, nőknek nagy bűn.

De ma már csak f3rfi haveri társaságban jó pont, általánosságban rohadt szemét hulladéknak van kinevezve a férfi aki megcsalja a nőt, ellenben a megcsaló nő, már jogosan csal meg, hiszen "nem kapta meg amit kell", "nem tudta kielégíteni", szóval átestünk a ló túlsó oldalára, persze ezt sokak nem szeretik hallani, lásd a pontozások.

2019. febr. 28. 18:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a nők nagyrésze érzelmileg is megcsal a férfi meg csak dugni akar semmi mást. de mindkettő elítélendő szerintem.
2019. márc. 1. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!