Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért más az, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért más az, ha a férfi csalja a párját, mint fordítva?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyjából ugyanannyi férfi hűtlen, mint nő, most nem ez a kérdés.

Valamiért azonban elnézőbbek, ha a férfi jár félre, mivel "a férfi nem monogám".

Egyik nem sem monogám, a hűség döntés, nem biológia.

Mi az oka, hogy ha a férfi például terhesség alatt vagy szülés után csalja a párját, azt sokan nem is tekintik megcsalásnak?

Ez is azokból az időkből maradt, amikor a nők még csak a férfiak tulajdonai voltak?

Társadalmilag, vallásilag még 100-200 éve is elítélték a megcsalást, mégis ha a férfi volt hűtlen, azt valahogy akkor is természetesnek kezelték. Sőt, még a dédszüleink ideében is.

Most akkor ameddig hozzánk jön haza, addig ne aggódjunk? Vagy igenis nem jogos a megcsalás?

2019. febr. 28. 09:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Csaltak már meg engem is korábban, ha nem is szabályosan.

Az exem nekem úgy mondta, én vagyok a barátnője, de közben csalt egy másik lánnyal. Neki azt mondta, vele jár. Tehát amikor én voltam fent nála, akkor a másik lány nem jöhetett, nyilván azt mondta, haverokkal van, dolga van.

Volt, amikor én nem mehettem, mert elfoglalt. Na, olyankor volt ott a másik lány.

2019. febr. 28. 09:45
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Számomra nem másabb.Ugyanolyan jellemtelen tett mindkét nem esetében.Nincs olyan, hogy az egyik nemnek jár ez a kiváltság, a másiknak meg nem.Nem nézem el jobban Józsinak, ha csal, mint Mariskának.
2019. febr. 28. 09:47
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez a múltból maradt fent. A férfiak előszeretettel hangoztatják, hogy mi akartunk egyenlőséget, hát megkaptuk, csak ilyenkor elfelejtik ezt. Ha már állítólag egyenlőség van, akkor ebben is annak kellene lenni, de ez nem így van, teljesen más mércével mérik a nőket és a férfiakat ebben a tekintetben. Ha egy nő lép félre, van sok fiúja, akkor az ri.anc, ha egy férfi, akkor az egy macsó, náluk dicsőség, ha sok nővel van dolguk.
2019. febr. 28. 09:49
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

3.

Az a baj, hogy amikor meg szóba jön a cuckold, akkor meg az a bajotok.

Nektek semmi nem jó.

2019. febr. 28. 09:54
 5/17 anonim ***** válasza:
14%
A férfiakkal szemben elnézőbbek? Fura, ezt sehol sem láttam. Általában a nők félrelépésénél jön a szöveg, hogy biztos otthon nem kapta meg a törődést.
2019. febr. 28. 09:57
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
53% Te csak hallgass, előbb írtad, hogy anyád, testvéred tart el, ők etetnek...a véleményed kb. annyit is ér, mint egy négy éves gyereké, még az is önállóbb. És ilyen nyomorékok sírnak itt, hogy gaz nők. Ész megáll, önkritika teljes hiánya.
2019. febr. 28. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ezen az oldalon én nem látom ezt a jelenséget, itt mindkét nemet elítélik, ha erről van szó.
2019. febr. 28. 10:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én szememben nem más.
2019. febr. 28. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Most derült ki nemrég hogy a barátnőm férje azalatt csalta meg ot amikor oda volt szülni a kórházban.Szégyen!!!Erre a barátnőm vissza csalta mindenkivel..azóta nem a barátnőm.Élet ez?Kisgyerekek vannak ott is,oszt mindenki mindenkivel b.aszik.Szép lesz vissza emlékezni!
2019. febr. 28. 10:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem más. Max. a nők között több az elnéző egyén, aki megbocsájt, de alapjába véve nem különbözik. Az már tőled függ, hogy miként viszonyulsz ehhez, elnéző vagy-e a férfival szemben, aki ezt teszi. A te megítélésedtől függ. Teljesen értelmetlen, hogy másokkal akarsz példázódni, tehát ha mások elnézik, akkor te is? Mit érdekel téged, hogy más minek tekinti?

Amúgy férfiak és nők között is van olyan, aki nem mutat bűntudatot, elvárja, hogy elnéző legyen a párja, nem fog lelkiismeretet mutatni. Az már csakis tőled függ, hogy hogyan kezeled a helyzetet és elítéled-e? Miért a társadalom kéne elítélje, vagy annak mi köze a te magánéletedhez?

2019. febr. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!