Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért más az, ha a férfi csalja a párját, mint fordítva?
Tudom, hogy nagyjából ugyanannyi férfi hűtlen, mint nő, most nem ez a kérdés.
Valamiért azonban elnézőbbek, ha a férfi jár félre, mivel "a férfi nem monogám".
Egyik nem sem monogám, a hűség döntés, nem biológia.
Mi az oka, hogy ha a férfi például terhesség alatt vagy szülés után csalja a párját, azt sokan nem is tekintik megcsalásnak?
Ez is azokból az időkből maradt, amikor a nők még csak a férfiak tulajdonai voltak?
Társadalmilag, vallásilag még 100-200 éve is elítélték a megcsalást, mégis ha a férfi volt hűtlen, azt valahogy akkor is természetesnek kezelték. Sőt, még a dédszüleink ideében is.
Most akkor ameddig hozzánk jön haza, addig ne aggódjunk? Vagy igenis nem jogos a megcsalás?
Csaltak már meg engem is korábban, ha nem is szabályosan.
Az exem nekem úgy mondta, én vagyok a barátnője, de közben csalt egy másik lánnyal. Neki azt mondta, vele jár. Tehát amikor én voltam fent nála, akkor a másik lány nem jöhetett, nyilván azt mondta, haverokkal van, dolga van.
Volt, amikor én nem mehettem, mert elfoglalt. Na, olyankor volt ott a másik lány.
3.
Az a baj, hogy amikor meg szóba jön a cuckold, akkor meg az a bajotok.
Nektek semmi nem jó.
Nem más. Max. a nők között több az elnéző egyén, aki megbocsájt, de alapjába véve nem különbözik. Az már tőled függ, hogy miként viszonyulsz ehhez, elnéző vagy-e a férfival szemben, aki ezt teszi. A te megítélésedtől függ. Teljesen értelmetlen, hogy másokkal akarsz példázódni, tehát ha mások elnézik, akkor te is? Mit érdekel téged, hogy más minek tekinti?
Amúgy férfiak és nők között is van olyan, aki nem mutat bűntudatot, elvárja, hogy elnéző legyen a párja, nem fog lelkiismeretet mutatni. Az már csakis tőled függ, hogy hogyan kezeled a helyzetet és elítéled-e? Miért a társadalom kéne elítélje, vagy annak mi köze a te magánéletedhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!