Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki elhagyta a párját valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki elhagyta a párját valaki miatt, az "minőségi cserét" hajtott végre?

Figyelt kérdés
Jobb volt az új partner valamiben? Szebb, fiatalabb, kedvesebb, gazdagabb, műveltebb, bármi? Egy-két tulajdonságában vagy összességében sokkal jobb párnak bizonyult később?
2019. febr. 27. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Férjem barátja , jobbra váltott minden tekintetben , fiatalabb szebb , es nagyon házias nőre cserélt !!!
2019. febr. 27. 15:17
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Azért hagytam el az exem, mert már nem működtünk jól. Nyilvánvaló, hogy olyasmi fogott meg az új páromban, ami a régiből hiányzott. Esetünkben fiatalabb, és pörgősebb, céltudatosabb az új párom, de azt nem mondhatom, hogy mindenben jobb, mint a régi volt. A sok együtt töltött év összekovácsolja a két embert, az új kapcsolatot pedig még fel kell építeni.

Azt, hogy melyikük a jobb pár, az évek fogják majd eldönteni. Nekem az új kapcsolat másfél éve tart, kijelenthetem, hogy boldog vagyok, és sok dologban fejlődtem mellette jó irányba.Jobban összeillünk, mint az exemmel, de most is vannak problémák. Éppen csak másfajták, mint amik az exem mellett voltak.

2019. febr. 27. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem minőségi cserét hajtanak végre, hanem a számukra időközben fontosabbá váló tulajdonságokkal bíró embereket keresik.

Azzal senki sem számol, hogy tökéletes nem létezik, tehát majd új hiány rések keletkeznek, lehet keresgélni a harmadik, negyedik, sokadik partnert.

2019. febr. 27. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
A harmadikkal egyetértek. Egyébként én is azt hittem,hogy minőségi cserét hajtok végre,mert helyesebb és pörgősebb,valamint életvidámabb volt az új,mint a régi partner (és akkor nekem abban azz időszakban az volt a fontos,emiatt úgy éreztem, hogy nem illük össze az akkori partneremmel), viszont mint kiderült: sz@rt a f0sra, vagyis elnézést,ez így nem teljesen igaz,mert utólag olyan undorító személységjegyekre derült fény az újnál, hogy ahhoz képest a régi maga volt a megtestesült tökéletesség.
2019. febr. 27. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
39%

Volt feleségem tudnám példának hozni, szerintem egyáltalán nem "minőségi cserét" hajtott végre. A szeretője, akarom mondani az új pasija nem is szebb (korban sokkal többnek néz ki, kicsit lestrapált kinézete van), nem is fiatalabb (kb. egykorúak vagyunk), nem is kedvesebb (szerintem egyszerűen bunkó és erőszakos időnként), gazdagabb meg pláne nem (nekem nincs semmilyen anyagi problémám, ő meg csóró, mint a templom egere, vagy még attól is jobban), nem is műveltebb (szerintem én sokkal műveltebb vagyok, de fogjuk rá az elfogultságomra :))

Igazából az elejétől fogva nem értettem a "csere" okát, mert az nekem nem magyarázat, hogy "hú de nagy szerelem" meg "lelki társ". Ezek olyan megfoghatatlan dolgok, míg a többi felsorolt dolog teljesen kézzelfogható. De ez már legyen az ő problémája, hogy szerinte ez minőségi csere volt-e, vagy hogy megérte-e vagy sem. A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

2019. febr. 27. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem 22 évesen cseréltek le, egy 18 évesre. A srác elég hamar viszakozott, jött volna hozzám, de nem jöhetett.

Azóta évek teltek el, konkrétan 7 év. Természetesen nincs már rég együtt a másik lánnyal, engem a mai napig szeretne visszakapni.

Nem fog.:)

2019. febr. 27. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem vki miatt hagytam el, hanem megcsalt, de vegul is sokkal jobban jartam, 10000x különb mint az exem. Szeret, tisztel, humoros, becsületes - teljesen olyan mint én, 99%-osan egyezünk.

Az exem nem tudom minősegi cserének nevezhető e, hogy egy tőlem 20 évvel idősebb bagós nővel jött össze... miközben utalta a cigit. Annyi előnye van a nőnek, hogy nem látja (vagy nem érdekeli) az exem hazudozásai es meg nem vette észre hogy súlyosan nárcisztikus...és ő nem nyomozgat utána :-D

2019. febr. 27. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Erdekes itt csak annak lett jobb akit elhagytak , vagy megcsaltak😂🤣🤣🤣Egy no sem vallana be , hogy igen jobb not választottak helyette😂Minden el hagyott no exenek , ronda dagadt bibircsokos nője lett 🤣na jaaaaaaaa!!!!
2019. febr. 27. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Volt ilyen is meg olyan is.

De egy dolog biztos, bárhogy is döntöttem mindig emelt fővel vállaltam és soha nem visszakoztam. Aki megalázkodik a volt partnere előtt és h...lyét csinál magából abban nincs semmi méltóság.

Én is hoztam már rossz döntést, de tisztelem a volt páromat annyira, hogy nem játszom az érzéseivel, ha egyszer szakítok, akkor annak nyomós oka van.

41F

2019. febr. 27. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

"ronda dagadt bibircsokos nője lett"

Pontosan így történt.

2019. febr. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!