Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek, hogy nagyon kevés pasival tudotok csak minőségi beszélgetést teremteni? Gondolom a 20as korosztályra.
Olyan szó nincs, hogy fogalmatlan..utolsó válaszoló.
Én azt tapasztalom nőként, hogy több férfivel lehet értelmesen beszélgetni, mint nővel. És azt is tapasztaltam már, hogy néha felszínesen ítélek, mert ha picit dolgozom az összhangon, nyitottságot mutatok, elfogadást, akkor meg mer nyílni a pasi, és elkezd valódi beszélgetést folytatni, megcsillogtatja mi érdekli igaziból.
Volt olyan, hogy ki kellett várnom azt az időt. Mondjuk ez nem feltétlen randi helyzet volt, hanem barátkozás is akár. De a lényeg, hogy először egy felszínes, számomra uncsi embernek néztem, aztán mégis adtam neki egy esélyt, ittunk egy-két kávét, és kiderült, hogy nem is olyan, mint amilyennek képzeltem.
De nagyon fontos, hogy akivel együtt jársz, az INTELLEKTUÁLISAN PARTNER LEGYEN, különben nem lesz jó a kapcsolat, hamar kifullad az egész, és döcögni fog, szóval kompromisszumokat nem érdemes kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!