Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fritz Roland kérdése:
Hogyan lehetne beszélgetést kezdeményezni, a metrón, villamoson, vagy az utcán a lányokkal?
Figyelt kérdés
Sokszor látok nagyon csinos lányokat, akik viszonozzák a mosolyomat vagy szemkontaktust, csak nem tudom mi lenne az a nem kellemetlen nyitó szöveg beszélgetés elindító gesztus, ami nem lenne kellemetlen sem neki, sem nekem.2017. okt. 18. 18:33
1/17 anonim válasza:
Minek erőlködnél? Ha valamelyikük beszélgetni akar veled, majd kezdeményez ő...
2/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ő is ezt gondolja, plusz még tartja magát ez a régi felfogás, hogy a férfi kezdeményezzen.
2017. okt. 18. 18:42
4/17 anonim válasza:
Te: Szia! Tudnál nekem adni egy papírzsepit?
ő: Szia! Hogyne!
Te:Hogyan tudnám neked meghálálni? Egy kávéval?
.
.
.
5/17 anonim válasza:
"Szia, szeretek őszinte lenni, nagyon tetszik a mosolyod, szimpatikus vagy, volna kedved valamikor meginni velem egy kávét?"
Nekem az ilyesmi az egyetlen megszólítás, amire igent mondanék.
23/N
6/17 anonim válasza:
Velem egyszer megesett, amit az 5-ös írt. Nagyon szimpatikus megszólítás volt, de már férjnél voltam és nemet mondtam. De ez tényleg működőképes
7/17 A legrosszabb válasza:
A #4-es elfelejtette befejezni:
- Jaj bocsi, nem tudok veled tartani, a pasimmal megyek moziba.
8/17 anonim válasza:
"Szia, szeretek őszinte lenni, nagyon tetszik a mosolyod, szimpatikus vagy, volna kedved valamikor meginni velem egy kávét?"
Ezzel valószínűleg az lenne a 80%-uk problémája, hogy "de hát ez nem kifejezetten nekem személyre szóló, ez szólhatna bárki másnak is" :D
9/17 anonim válasza:
7.: nehogy már azért elnézést kelljen kérni, mert valakinek van párja. Az ilyen visszautasítást nem szabad kudarcként felfogni, hiszen nem a leszólítóval van ilyen esetben gond, csak az illető lány foglalt
10/17 anonim válasza:
8.: azt a megszólításpéldát lányként írtam, nekem szimpatikus lenne, semmi személytelent nem érzek ebben a szövegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!