Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne beszélgetést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fritz Roland kérdése:

Hogyan lehetne beszélgetést kezdeményezni, a metrón, villamoson, vagy az utcán a lányokkal?

Figyelt kérdés
Sokszor látok nagyon csinos lányokat, akik viszonozzák a mosolyomat vagy szemkontaktust, csak nem tudom mi lenne az a nem kellemetlen nyitó szöveg beszélgetés elindító gesztus, ami nem lenne kellemetlen sem neki, sem nekem.

2017. okt. 18. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos elég kínos szituk ezek, de valahogy mégiscsak kezdeni kell.
2017. okt. 18. 19:05
 12/17 A legrosszabb ***** válasza:
70%
Mellesleg szerintem hatalmas baromság utcán leszólítani totál vadidegen csajokat, mindenki igyekszik A pontból B pontba, s nem azért tartózkodnak ott, hogy minden második hapsi leszólítgassa őket.
2017. okt. 18. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
12.: ez nem igaz. Sok visszahúzódóbb lány nem jár el szórakozni, nem tudnak ismerkedni. Igenis sokat örülnének egy ilyen megszólításnak (természetesen nem azok, akik látványosan bedugott fülessel, vagy barátságtalan fejjel kerülik a szemkontaktust).
2017. okt. 18. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
97%
Jegyeket, bérleteket!
2017. okt. 18. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Nekem egyszer egy nagyon szép és komoly mentalitású lány ismerősömmel egy ilyen párbeszéd zajlott le, figyelj:

Én: Értem. És mi van akkor, ha nagyon bejön neked egy férfi, de nem kezdeményez valamiért. Oda mész hozzá?

Ő: Lehet, hogy megőrülök érte, annyira tetszik, de nem. Nem mennék oda akkor sem, nem kezdeményeznék. Ez minden esetben a férfi dolga.

Szűrd le a konklúziót. :D

2017. okt. 18. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ösnek igaza van, nem értem miért pontoztátok le!
2017. okt. 18. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert egy fogyatékos hozzáállását ráhúzza mindenkire.
2017. okt. 19. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!