Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Távol kell tartanom tőle a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távol kell tartanom tőle a menyasszonyom?

Figyelt kérdés

A menyasszonyom (27) láthatóan beleszeretett egy másik férfiba, aki a bátyja haverja. A családom, a munkatársaim és a barátaim szerint távol kell tartanom őt a pasastól és akkor elfelejtődik ez. Elméletileg megcsalás nem volt eddig, de már bevallotta hogy többet érez iránta mint barátság.

Mit gondoltok?

Igaza lehet anyámnak, hogy ha egy nő szerelmes akkor ott vége és nekem már ez a halálos ítéletem? Mert úgyis megtalálják a módját hogy együtt legyenek?

34F, lány 27L, pasas 30F

2019. febr. 22. 13:11
1 2 3
 11/28 Rockarc ***** válasza:
75%

Csak azert, hogy ertsd. Ha masvalaki kepbe kerult egy nonel, akkor mar tokmindegy, hogy te mit akarsz, lejjebb csusztal a taplaleklancban. A helyzet az, hogy o kalibralja ezt a listat, aminek most zarva kene lennie, megis belekerult egy update. Ez a nagyobb problema. Mindig lesz egy nalad jobb ferfi a kornyeken, de az immunitast a mennyaszonyod reszortja. Lathatoan vedtelen ezzel a kihivassal szemben, ebbol szepen kirajzolodik a jovo. Ez mentalitas kerdese, evek alatt kitarto munkaval is alig valtozik.

Jobban jarsz, ha kilepsz ebbol a kapcsolatbol. Nem az a kerdes, hogy meg leszel-e csalva, hanem az, hogy mikor es kivel. Fogd fel pozitivan, idoben kiderult, lehetnel ennel joval nagyobb slamasztikaban is.

42F

2019. febr. 22. 14:04
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
Férfiként mondom, hogy azért ne k*rvázzuk már le, mert valaki felkeltette az érdeklődését. Ilyen mindenkivel előfordul szerintem egy idő után. És még be is vallotta, nem titkolja el, nem kezd viszonyba senkivel. :)
2019. febr. 22. 14:07
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
11-es nem mond teljesen jót,mivel én is voltam egy régi kapcsolatomban úgy hogy azt éreztem mintha szerelmes lennék valakibe,de ez elmúlt,és visszataláltam a partnerhez. N
2019. febr. 22. 14:17
 14/28 A kérdező kommentje:
Számomra csak az érthetetlen hogy 2-3 hét alatt hogy lehetett ennyire elcsavarni a fejét? Ez a pasas jóformán semmit nem tett, vett neki ajándékot a szülinapjára és ennyi, meg párszor beszélgetett vele. Amúgy szingli a srác. Szóval ja, látom valóban igaza van anyámnak is, itt vége ennek a dalnak.
2019. febr. 22. 14:22
 15/28 anonim ***** válasza:
22%
Előtte még kúrd seggbe a ribit.
2019. febr. 22. 14:33
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Te miért akarnál vele maradni ezek után? Távol tartani a pasitól? Mi? Neked kéne küldened.

Egyébként szerintem is teljes idő pocsékolás olyan nőt próbálni megtartani aki szerelmes lett. Első adandó alkalommal vele lesz.

2019. febr. 22. 14:38
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Anyádnak igaza van. Amúgy is hogy tartanád távol, bezárod a házba?
2019. febr. 22. 14:49
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Ülj le a menyasszonyoddal beszélgetni, könyörgöm.

Ha biztosít róla, hogy semmi okod aggódni, akkor próbálj bízni benne, ha elismeri, hogy van "valami" akkor meg szépen beszéljétek meg, hogy ennek semmi értelme, szakítsatok.

2019. febr. 22. 15:00
 19/28 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem hagyd a csudába a menyasszonyodat. Ha mégis te vagy a fontosabb neki gyorsan visszatalál majd hozzád. Ha meg nem, időben megspóroltál egy csomó kellemetlenséget.

Nálunk is volt ilyen, még csak a barátnőm volt és elkezdett furcsán viselkedni, végül-hónapok után kinyögte hogy nagyon vonzódik egy kollégájához. Mondtam hogy akkor itt ennek vége, majd akkor keressen ha tudja mit akar. Ha még nem vonzódok nagyon valaki máshoz akkor megpróbálhatjuk újra. Nagyon gyorsan letisztult benne hogy mit szeretne. Ez 19 éve volt, 15 éve a feleségem.

Remélem segítettem.

2019. febr. 22. 15:08
 20/28 anonim ***** válasza:
11%
Itt már nincs mit beszélni. Két füles, és mehet az anyjába.
2019. febr. 22. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!