Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsajtanatok ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsajtanatok ha csak csókolozott vki massal?

Figyelt kérdés
2019. febr. 19. 08:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Én is úgy vagyok ezzel, mint a 10es válaszoló. Magam miatt megbocsátanék és elengedném a dolgot, de a kapcsolatnak véget vetnék. Nálam a bizalomvesztés = szakítás.
2019. febr. 19. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
jól pofán bsznám mindkettőt
2019. febr. 21. 18:21
 13/15 anonim válasza:
#7 oké, hogy jobb kaliber de áruld már el, hogy ettól miért jobb?? Felőlem az istencsászár is lehet attól még megcsalt. Ha jobb kaliber akkor meg csak még több esélye lesz megcsalni😂
2019. febr. 27. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi hülyét mint ezek a kommentelők.. :D Mindenki egyből rávágja, hogy azonnal szakítana, nem csoda hogy a fidesz nyert.. Ennek annyi oldala lehet, amit meg kell vizsgálni és átbeszélni a másikkal mielőtt döntesz. Mint pl. hogy milyen körülmény között zajlott - bebaszva véletlenül egy idegennel összekevert téged és lesmárolta, vagy egy ideje találkozgat valakivel melletted és úgy. Mit jelentett az a csók neki es miért tette. Ezeket átbeszélve kell dönteni, a probléma mélyére nézni és több szempont alapján dönteni.
2019. márc. 1. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mint pl. hogy milyen körülmény között zajlott - bebaszva véletlenül egy idegennel összekevert téged és lesmárolta, vagy egy ideje találkozgat valakivel melletted és úgy. "

Te, engem hidegen hagynak a körülmények, tudod, miért?

1. Ha probléma van a kapcsolattal, azt MEG KELL BESZÉLNI, nem félremenni.

2. Ne igyon, aki nem bírja, én sose voltam részeg, és sose voltak kiesett időszakok, mert mindig tartani tudom a mértéket, ha alkoholt iszom.

3. Ha összejárogat valakivel a hátam mögött, mert egy nő nem elég, akkor meg egy gerinctelen féreg és kész.

Nyitott kapcsolatra csak nagyon szélsőséges esetben lennék vevő, például ha lerokkannék annyira, hogy nem tudom megadni az intimitást a másik félnek, nem várnám el, hogy miattam cölibátust fogadjon. Olyan meg igencsak ritkán fordul elő, hogy egy férfi ilyen téren erőszak áldozata lesz és nem tud kibújni alóla. :-)

2019. márc. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!