Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsajtanatok ha csak csókolozott vki massal?
"Mint pl. hogy milyen körülmény között zajlott - bebaszva véletlenül egy idegennel összekevert téged és lesmárolta, vagy egy ideje találkozgat valakivel melletted és úgy. "
Te, engem hidegen hagynak a körülmények, tudod, miért?
1. Ha probléma van a kapcsolattal, azt MEG KELL BESZÉLNI, nem félremenni.
2. Ne igyon, aki nem bírja, én sose voltam részeg, és sose voltak kiesett időszakok, mert mindig tartani tudom a mértéket, ha alkoholt iszom.
3. Ha összejárogat valakivel a hátam mögött, mert egy nő nem elég, akkor meg egy gerinctelen féreg és kész.
Nyitott kapcsolatra csak nagyon szélsőséges esetben lennék vevő, például ha lerokkannék annyira, hogy nem tudom megadni az intimitást a másik félnek, nem várnám el, hogy miattam cölibátust fogadjon. Olyan meg igencsak ritkán fordul elő, hogy egy férfi ilyen téren erőszak áldozata lesz és nem tud kibújni alóla. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!