Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megbocsajtanatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsajtanatok egy félrelépését?

Figyelt kérdés
Vőlegényem megcsalt, és emellett volt több “lány barátja” (nem tudom hogy mi volt köztük de elég furcsán viselkedik ha rakerdezek)
2018. jún. 2. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk én férfi vagyok. De szerintem ha egy kapcsolatban valaki megcsalja a másikat, akkor az már egy halott kapcsolat, sírhat, bánkódhat, kit érdekel. Ha valaki tényleg szereti a másikat, akkor eszébe se jut megcsalni mással, akár részeg, akár nem.
2018. jún. 2. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Le kéne ülnötök ezt megbeszélni.. te tudod mennyit bír el a lelked hogy ezek után még meg tudnál-e bízni benne. Én személy szerint ha velem ilyen történne én szakítanák..
2018. jún. 2. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Soha. De te tudod hogy ha a tükörbe nézel, szarvakat akarsz-e látni meg h egy hülye, jellemtelen nő nézzen-e rád vissza. Az ágyadban meg egy másik nő baciját hordozó hapsi mellett akarsz-e lenni, mint gyenge, nőnek nem nevezhető liba.

Vagy elhagyod, és találsz valaki olyat, aki tisztel téged.

De döntesz, nekünk mindegy :D

2018. jún. 2. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Házasodjatok meg izibe , meg fogod változtatni és az igazság meg a remény győz . A fenét .
2018. jún. 2. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Na de figyi,hozzád megy majd haza a szeretőjétől! :)

Nehéz ügy lehet,én biztos nem bocsátanék meg a menyasszonyomnak.

2018. jún. 2. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem bocsátanám meg senkinek.

Ha téged nem zavar hogy ha már most csal akkor ez később sem lesz másként, akkor megbocsájthatsz neki végülis.

2018. jún. 2. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Én soha. Nem is csinálok titkot belőle, hogy ilyet velem egyszer lehet csinálni, nem adok második esélyt, ha egyszer eljátssza a bizalmam.
2018. jún. 2. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem (férfi), de ismerek nem egy olyan nőt és férfit is aki megbocsájt akár több félrelépést is.
2018. jún. 2. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Soha nem bocsatanam meg
2018. jún. 5. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, soha! Nem vagyok igénytelen.... Az exvőlegényemnek volt egyéjszakàs kalandja ( állítólag 1).Ezért is lett ex . Az ilyen jellemhibàs , gyàva véglényekben nem lehet megbízni. Aki egyszer megteszi, az többször is meg fogja, ha fejenàllok akkor is. Èn meg nem vagyok balek.
2018. jún. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!