Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsájtanátok ha párotok megcsalna?
Első válaszolónál meg nekem nem fér a fejembe, hogy miért csalt előbb és csak utána lépett le?Amint tapasztalta a megcsalása nem változtatott a kialakult helyzeten, bármennyire is ez volt a vágya, hogy felfigyeljen rá.
Kérdező, én nem bocsátottam meg, hanem váltam.Ettől jobb döntést nem hozhattam volna.
Persze, meg. De ettől függetlenül nem lennék vele együtt.
32/f
Megbocsajtom persze,mehet isten hirevel!
Felejteni sose fogom,de h örökre haragudjak?
meg mèrgelödjek??megbocsajtom mint embernek
aztàn békeben elvàlunk
A megcsalásban a hazugság a legrosszabb. Ha képes arra, hogy olyat tegyen, amiről tudja, hogy azzal engem mélyen megbánt, majd ezek után hazajön, a szemembe néz, hozzám bújik, stb., azzal szembeköpi a bizalmamat, és hülyét csinál belőlem. Színészkedik, kapcsolatot hazudik, és egy percig sem bánja, ám ha valamiképpen mégis kiderül, akkor persze előtör belőle a lelkiismeret.
Soha nem csaltak még meg, legalábbis olyan valaki még nem tette meg, aki fontos volt nekem. Ennek ellenére, vagy éppen ezért nem tudnék túllépni rajta, ha ilyen történne. Ha a bizalmam összetörik, azt nem lehet újjáépíteni.
Mindezt úgy írom, hogy nem ítélem el sem azt, aki swingerezik, sem azt, aki nyitott kapcsolatban él. Amit mindkét fél tud, és akar, az jó. Ahol azonban az egyik fél csak a saját önző érdekeit nézi, attól hányni tudnék.
Csaltak meg engem is, rettenetesen fájt, számomra egy hatalmas trauma volt, mert nagyon szerelmes voltam. De ő kötődött az exéhez még.
Megbocsátottam, de az nem azt jelenti, hogy újra össze is kell jönni, a kettő nem ugyanaz. A haverod biztosan szintén nagyon szerelmes. Viszont a csajnak ő csak tartalék, hogy ne legyen egyedül. Idő kérdése és megint lelép egy másik csávóval szerintem.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!