Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megbocsájtanátok ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátok ha párotok megcsalna?

Figyelt kérdés
A stroy annyi hogy egyik legjobb barátomnak van egy csaja aki megcsalta haveromat aztán szét mentek a csaj összejött azzal akivel összefeküdt , de a srác 2 hónap után kidobta . Aztán a csaj haverommal újra összejött. De ennek mi értelme van ? Volt már valaki akit megcsalt a párja és megbocsájtott neki , ha igen leírná miért mert ez nekem nem megy a fejembe

2019. febr. 9. 11:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Én csaltam meg azért mert nem kaptam meg azt amire vágytam. Nem törődött velem meg egyebek és ezt többszöri mondás után is letojta. Aztán ott hagytam a fenébe a nálam fontosabb csaj haverjának.
2019. febr. 9. 11:17
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Első válaszolónál meg nekem nem fér a fejembe, hogy miért csalt előbb és csak utána lépett le?Amint tapasztalta a megcsalása nem változtatott a kialakult helyzeten, bármennyire is ez volt a vágya, hogy felfigyeljen rá.

Kérdező, én nem bocsátottam meg, hanem váltam.Ettől jobb döntést nem hozhattam volna.

2019. febr. 9. 11:27
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Meg. Mondjuk mi már elég régóta vagyunk együtt ahhoz hogy egy egyszeri megcsalás után nem akarunk kidobni x évet az ablakon. Mondjuk egyikünk se menne félre,de elméleti a kérdés.
2019. febr. 9. 11:31
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Persze, meg. De ettől függetlenül nem lennék vele együtt.

32/f

2019. febr. 9. 11:31
 5/16 A kérdező kommentje:
#4 ezt hogy érted ? Megbocsájtasz neki de nem maradsz vele együtt ? Ezt úgy érted hogy oké megcsalt szakítasz vele inkább minthogy fogjak egy viperát és jól arcon is vágóm vele ?
2019. febr. 9. 11:36
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Megbocsajtom persze,mehet isten hirevel!

Felejteni sose fogom,de h örökre haragudjak?

meg mèrgelödjek??megbocsajtom mint embernek

aztàn békeben elvàlunk

2019. febr. 9. 17:42
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Attól még, hogy valaki megcsal valakit nem azt jelenti, hogy elő fog többször is fordulni. Mi 5 éve vagyunk együtt párommal. A kapcsolat elején csaltam meg azóta soha.
2019. febr. 18. 18:42
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Előtte lévő kapcsolatomban engem csaltak meg, 3 hónapig tartott. De a zaklatás éveken át folyt. Ismerősein keresztül zaklatott, hazugságokat terjesztett rólam. Nehéz volt feldolgozni a sérelmeket, hogy az egész város kurv*nak tart, ezért történt meg, hogy végül már úgy tartottam semmi értelme hűségesnek lenni. Szóval a megcsalásoknak mindig valami lelki oka van. Lehet hogy az a fiú például nem tisztelte eléggé csajt, esetleg a lánynak volt önbizalomhiánya. A problémát fel kell térképezni és ha meg van akkor azt megoldani. Ha megoldódik soha többet nem fog előfordulni a megcsalás.
2019. febr. 18. 18:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalásban a hazugság a legrosszabb. Ha képes arra, hogy olyat tegyen, amiről tudja, hogy azzal engem mélyen megbánt, majd ezek után hazajön, a szemembe néz, hozzám bújik, stb., azzal szembeköpi a bizalmamat, és hülyét csinál belőlem. Színészkedik, kapcsolatot hazudik, és egy percig sem bánja, ám ha valamiképpen mégis kiderül, akkor persze előtör belőle a lelkiismeret.

Soha nem csaltak még meg, legalábbis olyan valaki még nem tette meg, aki fontos volt nekem. Ennek ellenére, vagy éppen ezért nem tudnék túllépni rajta, ha ilyen történne. Ha a bizalmam összetörik, azt nem lehet újjáépíteni.

Mindezt úgy írom, hogy nem ítélem el sem azt, aki swingerezik, sem azt, aki nyitott kapcsolatban él. Amit mindkét fél tud, és akar, az jó. Ahol azonban az egyik fél csak a saját önző érdekeit nézi, attól hányni tudnék.

2019. febr. 26. 15:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Csaltak meg engem is, rettenetesen fájt, számomra egy hatalmas trauma volt, mert nagyon szerelmes voltam. De ő kötődött az exéhez még.

Megbocsátottam, de az nem azt jelenti, hogy újra össze is kell jönni, a kettő nem ugyanaz. A haverod biztosan szintén nagyon szerelmes. Viszont a csajnak ő csak tartalék, hogy ne legyen egyedül. Idő kérdése és megint lelép egy másik csávóval szerintem.

30N

2019. márc. 19. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!