Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy csak ki akarna használni és szédít?
Van egy férfi,akit ismerek már egy ideje. Van barátnője is, de erről túl későn szereztem tudomást. Finoman szólva sem vagyunk közömbösek egymás iránt,elmondása alapján el tudna velem képzelni komolyabbat is, nagyon jó nőnek tart, de a barátnőjét nem hagyta el. Szégyellem magam,de történt valami köztünk pár hónapja, azóta nem engedem neki. Úgy viselkedik,mintha szerelmes lenne belém, de tudom,hogy nem az. A lehetséges jövőnkkel kapcsolatban sosem ad egyértelmű választ, ezért elkezdtem hanyagolni és elengedni az egészet,még nem teljesen sikerült.
Szexet persze akarna tőlem,arra bármikor kapható lenne.
Ő biztos egy hejespassee aki jóval a szinted felett áll aki miatt nyitva hagysz kiskapukat és ábrándozol hogy de jó lenne ha..
Ha nem így lenne egyből kukáznád és nem ide írogatnál önigazolásokat keresve.
Ez egy játszma és vesztésre állsz
Mesél neked a barátnőjéről? Mióta vannak együtt?
Gondolom a szokásos szöveget mondja. Megromlott a kapcsolat, már nem is szereti, de nincs szíve elhagyni. Vagy valami más indok miatt nem szakít. De állítja, hogy téged akar.
Én a barátnőt sajnálom. Mindig a harmadik fél szívja meg , míg a megcsaló fél csak saját magát sajnálja. Ezek az emberek önzőek. Csak saját magukkal foglalkoznak. Ilyennek nem kezdenék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!