Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar gyereket, miért nem védekezik?
A szeretőm két éve nős, és nagyon sok éve együtt van a feleségével.
Egy beszélgetés során kiderült, hogy bár nincs náluk baba projekt, de a feleség nem szed gyógyszert, ő pedig rendszeresen belé megy. De ha nem akar gyereket, akkor miért?
"Itt most nem az a lényeg, hogy kinek vagyok a kie."
Na ebben egyetértünk. De "szerető"-nek nevezni a a házastársad elég nagy tévedés a szavak használatát illetően. Szerintem ketten beszéljétek meg!!! Határozottan beszéljétek meg.
(Ha ránk hallgatsz, akkor javasoljuk, hogy NE szaporodjatok tovább, belegondolni is rossz, hogy egy szegény kisgyerek tőletek tanulja a zengzetes magyar anyanyelvet.)
A férjed akar gyereket, mert védekezés nélkül beléd élvez. Egyszerű a helyzet. Ha feleségként, ha szeretőként teszed fel a kérdést, ezen a tényen az nem változtat. Valószínűleg te is akarsz gyereket, hiszen nem teszel ellene.
Szóval a helyzet az, hogy mindketten akartok gyereket és tesztek is érte.
Akkor nem értem mi a probléma, vagy mi a kérdésed alapja. Sok sikert kívánok és leljétek sok örömötöket egymásban.
31/N
Mit dolgozol és mennyit kapsz érte? Komolyan érdekel. Ennyi meló melletti szabadidővel simán kézben tarthatnám az életem. Szerintem még jóga órákat is vehetnék.
Üdv: egy háziasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!