Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha nem akar gyereket, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akar gyereket, miért nem védekezik?

Figyelt kérdés

A szeretőm két éve nős, és nagyon sok éve együtt van a feleségével.

Egy beszélgetés során kiderült, hogy bár nincs náluk baba projekt, de a feleség nem szed gyógyszert, ő pedig rendszeresen belé megy. De ha nem akar gyereket, akkor miért?

2019. febr. 15. 16:10
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
97%
Dragam linkelj mar be egy ilyen kerdest akkor :) szerinted melyik az a pasi akinek alapbol van gyereke tehat tudja hogyan kell csinalni ennek ellenere beleelvez az asszonyba? Es kik fogjak itt szerinted azt mondani hogy ugyan mar attol mert beleelvez meg nem akar babat. At lettel ejtve fogd fel hiaba nem hiszed, rangat egy madzagon te meg mesz utana. Te egy potlek vagy ami a rest betomi de ennyi, a szeretod es nem akar elvalni, szexel az asszonnyal raadasul nem is vedekezik veled meg mindenkepp gumit huz. Szerintem nem mi vagyunk a viccesek hanem te ha ezek utan elhiszel neki barmit, szanalmas vagy. Ha jonne a baba tutira lekoccoltatna teged mert mar ezek alapjan is latszik kik neki a fontosabbak, nyugi nem te. Nevethetsz de ettol meg szanalmasabb vagy nem mellesleg egy felcedulas akinek kezelesre van szuksege.
2019. febr. 15. 18:06
 22/54 A kérdező kommentje:
Onnan tudom drágám, hogy tettem már fel kérdést, hogy nem tervezünk gyereket, a férjem nem akar de ennek ellenére mindig bennem megy el. 95%-ban csak olyan válaszokat kaptam, hogy attól még nem akar gyereket :))) érdekes.
2019. febr. 15. 18:10
 23/54 anonim ***** válasza:
98%

Te tényleg félcédulás vagy. Egyébként mi az érdekes ebben? Más megítéles alá esik, amit az ember ugyanarrol a dologról a házastársának mond és más amit a szeretőjének? Semmi fura nincs ebben. Ez így van ha a feleségének mondja nem akarok gyereket, az nyilván úgyis van.

Ha a szeretőjének, hogy nem akar a feleségétő gyereket, nyilván hazudik. Mert miért beszélné ezt meg a szeretőjével? Miert kockáztatna ingyen kufircot egy ilyen elszólással babaprojektben vagyunk a feleségemmel.

2019. febr. 15. 18:23
 24/54 A kérdező kommentje:

A gyengébbek kedvéért. Nem vagyok szerető.

Feleség vagyok :)

2019. febr. 15. 18:27
 25/54 anonim ***** válasza:
23%

Szèp volt Kèrdező :)

Igazad van amùgy. Tènyleg sokszor futok bele èn is ellentmondàdos vàlaszokba.

2019. febr. 15. 18:29
 26/54 A kérdező kommentje:

Igen, ha a feleség kérdezi, hogy akar e babát a nem védekező férfi, akkor neki nem a válasz.

Ha egy szerető kérdezi, a pasi akar e otthon gyereket, ha nem védekezik se ő se az asszony, akkor igen a válasz. Érdekesek a válaszolók, nekem tanulságos volt.

2019. febr. 15. 18:35
 27/54 anonim ***** válasza:
96%
De remélem az a tanulság számodra, ha felesegnek mondja nem akar gyereket, akkor nem akar, ha szeretőnek, akkor akar. Mert ez így teljesen logikus. Nincs ellentmondás.
2019. febr. 15. 18:43
 28/54 anonim ***** válasza:
97%

Nem olvastam el a kommenteket de ez az utolsó mondatod ,,Nem vagyok szerető,feleség vagyok"

De úgy kezdted a kérdésed ,,A szeretőm két éve nős.."

Most én vagyok a debil,hogy ez a kettő nekem nem jön össze??

2019. febr. 15. 18:47
 29/54 A kérdező kommentje:

A lényeg az, hogy van egy otthon nem védekező férfi, aki azt mondja nem akar gyereket.

A tanulság az, hogy mindig a kérdező ellen vannak a kommentelők. A feleségnek azt mondják, nem számít, ha nem védekezik a férje, hiába élvez bele a nőbe védekezés nélkül nem akar gyereket.

Amikor egy esetleges szerető kérdezi, hogy a szeretője otthon nem védekezik, de nem terveznek gyereket, akkor azt a választ kapja, hogy azért nem védekezik mert bizony akar gyereket. Szerintem igenis van ellenmondás.

A tanulság az, hogy ez az oldal bizony sz.art se ér a sok jóindulatú válaszolóval.

2019. febr. 15. 18:49
 30/54 anonim ***** válasza:
90%
Ahha szóval ezel fals kérdések többféle szemszögből...végülis jogos.
2019. febr. 15. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!