Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar gyereket, miért nem védekezik?
A szeretőm két éve nős, és nagyon sok éve együtt van a feleségével.
Egy beszélgetés során kiderült, hogy bár nincs náluk baba projekt, de a feleség nem szed gyógyszert, ő pedig rendszeresen belé megy. De ha nem akar gyereket, akkor miért?
Te tényleg félcédulás vagy. Egyébként mi az érdekes ebben? Más megítéles alá esik, amit az ember ugyanarrol a dologról a házastársának mond és más amit a szeretőjének? Semmi fura nincs ebben. Ez így van ha a feleségének mondja nem akarok gyereket, az nyilván úgyis van.
Ha a szeretőjének, hogy nem akar a feleségétő gyereket, nyilván hazudik. Mert miért beszélné ezt meg a szeretőjével? Miert kockáztatna ingyen kufircot egy ilyen elszólással babaprojektben vagyunk a feleségemmel.
A gyengébbek kedvéért. Nem vagyok szerető.
Feleség vagyok :)
Szèp volt Kèrdező :)
Igazad van amùgy. Tènyleg sokszor futok bele èn is ellentmondàdos vàlaszokba.
Igen, ha a feleség kérdezi, hogy akar e babát a nem védekező férfi, akkor neki nem a válasz.
Ha egy szerető kérdezi, a pasi akar e otthon gyereket, ha nem védekezik se ő se az asszony, akkor igen a válasz. Érdekesek a válaszolók, nekem tanulságos volt.
Nem olvastam el a kommenteket de ez az utolsó mondatod ,,Nem vagyok szerető,feleség vagyok"
De úgy kezdted a kérdésed ,,A szeretőm két éve nős.."
Most én vagyok a debil,hogy ez a kettő nekem nem jön össze??
A lényeg az, hogy van egy otthon nem védekező férfi, aki azt mondja nem akar gyereket.
A tanulság az, hogy mindig a kérdező ellen vannak a kommentelők. A feleségnek azt mondják, nem számít, ha nem védekezik a férje, hiába élvez bele a nőbe védekezés nélkül nem akar gyereket.
Amikor egy esetleges szerető kérdezi, hogy a szeretője otthon nem védekezik, de nem terveznek gyereket, akkor azt a választ kapja, hogy azért nem védekezik mert bizony akar gyereket. Szerintem igenis van ellenmondás.
A tanulság az, hogy ez az oldal bizony sz.art se ér a sok jóindulatú válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!