Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem nem válogat. De az ember dönthet?
Van egy nő, aki tönkre tett egy családot kíméletlenül. Összejött az apával, aki szintén nem különb a nőnél.
Megkérdeztem a nőt, hogy nincs bűntudata amiatt, hogy közrejátszott egy család széthullásában, hogy két gyermeket szakított el a szüleitől, mert a család minden tagja elment ahova tudott, az apa meg vígan él a családjára fittyet hányva?
És a válasza ledöbbentett... Azt mondta, hogy egyáltalán nincs bűntudata, mert szeretik egymást és a szerelem nem válogat... Még ő nézett engem hülyének, hogy ilyent mertem kérdezni. Erre nem tudtam mit mondani, ott hagytam. Szerettem volna válaszolni, de nem tudtam mit mondhattam volna hirtelen, így a következő találkozásunkkor szeretném megejteni, mert nem tudok közömbösen állni egy ilyen helyzettel szemben... A nő 33 éves, a férfi pedig 60. Úgy gondolom, hogy ha valaki felnőtt létére csak úgy, meggondolás nélkül megy a szerelem után, bele sem gondolva a következményekbe, amely másokat érint, akkor az az ember megrekedt egy 15 éves kislány érzelmi intelliganciájának a szintjén. A szerelem nem válogat, de az embernek ésszel kell döntéseket hoznia.
Valahogyan ezt szeretném ütősen elmondani, hogy legyen súlya... Tudnátok ebben segíteni? A véleményeteket is megköszönném.
Köszönöm kedves Kérdező, h bővebben leírtad a történetet!
Én mégis azt mondanám, ezek ismeretében meg főleg, h ez volt jó mindenkinek. Szegény felesége...végre megszabadult egy görénytől.
Ha felelőst keresel, akkor pedig nem a nőt kell megkérdezned, hanem a férfit. Ő csinálta ezt sorozatosan a családjával. De, nincs értelme. Egy lelkiismeret nélküli ember nem fogja beismerni, h az. Meg, ahogy írtam, nincs is jogunk senkit kérdőre vonni személyes élete miatt.
Itt látszik meg nagyon ebben a történetben, h nem vagyunk egyformák. De, semmi értelme ezért a másik fejét leszedni. Ő ilyen, annak örülj, h te nem.
Kerdezo. Szamit, ha jol megmondod neki a tutit? Valtoztat valamin? Ugye, hogy nem. Vissza ugy se lehet csinalni. Ne felj attol, hogy nem fog szembesulni a tettei kovetkezmenyeivel. Mindenki aki ismeri oket, meglesz a velemnyuk roluk. Nem lesznek semmilyen tarsasag kedvencei.
42F
Szerintem veled nagy gondok vannak kerdezõ ha ez a ferfi nem is kozvetlenul a te ex ferjed hanem csak csaladi barat.
Mit dugod bele az orrod mas dolgaba?
Teged a gyűlölet es az undor vezet, amikor nemis a te csaladodrol van szo az utolso hozzaszolasod alapjan.
Most az valtoztat ha te vmi utoset valaszolsz? Nem te vagy az Isten h itelj masok felett inkabb nezz a magad dolgai utan.
Ok igy dontottek es az nem a te dolgod.
Erre szoktam azt mondani, hogy megérdemlik egymást, sok boldogságot!
Majd akkor mondd vissza neki a szavait, ha egy az aranyfarkú szerencsesüti őt csalja másokkal. Mert az 100%, hogy csalni fogja őt is, erről majd akkor fog leszokni, ha fel se áll, és járókerettel megy.
" aranyfarkú szerencsesüti"
😂😂😂😂
>mert szeretik egymást és a szerelem nem válogat
Hitvány, gyenge, gyáva emberek önigazoló hazugsága, a személyes felelősség teljes elhárítása.
1. Nem értem, miért a nőt cseszegeted, amikor ez a pasi, folyamatosan csalta a nejét. Ezt a házasságot nem a nő tette tönkre, hanem a hűtlen pasi.
2. Kérlek mondd el őszintén, hány évesek a gyerekek. Mert egy 60 évesnek nem hiszem, hogy olyan kicsi gyerekei lennének.
3. "két gyermeket szakított el a szüleitől, mert a család minden tagja ment ahova tudott"
Mi az, hogy a szüleitől, az anyjuktól nem ő szakította el. És ha mindenki máshova ment, akkor azok a gyerekek felnőttek...igaz?
Sőt: te magad az egyik gyerek vagy, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!