Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem nem válogat. De az ember dönthet?
Van egy nő, aki tönkre tett egy családot kíméletlenül. Összejött az apával, aki szintén nem különb a nőnél.
Megkérdeztem a nőt, hogy nincs bűntudata amiatt, hogy közrejátszott egy család széthullásában, hogy két gyermeket szakított el a szüleitől, mert a család minden tagja elment ahova tudott, az apa meg vígan él a családjára fittyet hányva?
És a válasza ledöbbentett... Azt mondta, hogy egyáltalán nincs bűntudata, mert szeretik egymást és a szerelem nem válogat... Még ő nézett engem hülyének, hogy ilyent mertem kérdezni. Erre nem tudtam mit mondani, ott hagytam. Szerettem volna válaszolni, de nem tudtam mit mondhattam volna hirtelen, így a következő találkozásunkkor szeretném megejteni, mert nem tudok közömbösen állni egy ilyen helyzettel szemben... A nő 33 éves, a férfi pedig 60. Úgy gondolom, hogy ha valaki felnőtt létére csak úgy, meggondolás nélkül megy a szerelem után, bele sem gondolva a következményekbe, amely másokat érint, akkor az az ember megrekedt egy 15 éves kislány érzelmi intelliganciájának a szintjén. A szerelem nem válogat, de az embernek ésszel kell döntéseket hoznia.
Valahogyan ezt szeretném ütősen elmondani, hogy legyen súlya... Tudnátok ebben segíteni? A véleményeteket is megköszönném.
Ez durva. Nem ők, hanem te kérdező. Milyen alapon játszod a bírót más emberek felett? Honnan tudod, h nem megfontolt Döntés volt, mint a 60 éves férfi részéről, mint a 33 éves nő részéről? Honnan látsz bele más emberek gondolataiba, életébe, döntéseibe? Honnan tudod mennyit gondolkoztak ezen külön-külön, és együtt, h meg merjék ezt lépni?
Honnan tudod, h nem jó döntés volt? Mindenki számára. A most sajnált otthagyott emberek számára is.
A te döntéseidért te felelsz, te számolsz el. Más emberek személyes éltében való döntésikért meg ők. Ennyi, nem több.
Ne haragudj, de mit vártál? Azt, hogy mosolyogva közli, hogy igen, tényleg egy utolsó ribi, akinek semmi se szent?
Persze, hogy azt mondja, ami alapján ő ártatlannak tűnik.
A mai libák ilyenek. Az zavarja, ha a pasi az anyjával él, de ha a feleségével, az nem. Amikor kiderül, hogy nős, akkor nem tud az érzelmeknek parancsolni. De ha kiderül, hogy csóró, akkor igen.
N
Majd visszakapja, ne aggódj!
ilyen szerelmeket k€t indokkal tudok elfogadnj vagy legalábbis beemelni
1.kihült telhesen a kapcsolat , így be tudott furakodni egy harmadik.
2.nagy a gyerek/ek, nincs kvázi gyerektartási/ látogatási kötelezettség.
Bár most eszembe jutott egy hapsi, az is otthagyta a családját egy picháért, mert akkkora a szerelem....és a pasi van vagy 160 cm, köpcös, még jók€pünek se mondanám
Ott mindenkit sajnálok,de a csajnak minek kellett tényleg egy ilyen bétahímmel kezdeni, az rejtély.
Kedves 2. válaszoló. Okkal tettem fel a kérdést, mert nagyon közeli kapcsolatban állok a családdal, 15 éve minden karácsonyt, szilvesztert szabadságot és rengeteg szabadidőt töltöttem velük. Nem akartam ennél több részletet elmondani, de hidd el, egyáltalán egyikőjük részéről sem volt ez megfontolt döntés. A férfiról ezzel a kapcsolattal együtt kiderült, hogy nem ez az első félrelépése, mikor a felesége első gyermeküket szülte már akkor is 18 éves k*rvákkal volt munkaidő alatt. Rengeteg gyomorforgató dolog derült ki, nem akarom leírni, de hidd el, az a férfi telhetetlen a szex terén és egész életében ez irányította, előrébb helyezi a családjánál, a gyermekeinél, a barátainál.
Jó okom van arra, hogy beszéljek azzal a nővel, de nem írhatok le mindent.
"Úgy gondolom, hogy ha valaki felnőtt létére csak úgy, meggondolás nélkül megy a szerelem után, bele sem gondolva a következményekbe..."
Ezt inkább a 60 éves papának tedd fel. Ó volt házas és senki nem kényszerítette.
Nekem sem lenne lelkiismetetfurdalasom. Aki menni akar, az megy. Max nem velem, hanem mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!