Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak legyszives őszintén, mit éreztek, mikor megcsaljatok a felesegeteket, attól még szeretitek a felesegeteket, vagy csak nem mertek kilépni a biztonságos helyzetből?
Nem, a felesegemet jobban szeretem, mintcsak szerelmes vagyok bele. A szeretommel meg ferfikent erzem magam, es erosebbe tesz abban, hogy felelosseget vallaljak es kuzdjek a csaladomert.
Ezt sok no nem erti meg, hogy a ferfi ugy mukodik, hogy minel tobb megerositest kap, es jobban kielheti a titkos vagyait (amirol neha az asszony se tud, vagy ha igen, akkor nem tudja teljesiteni), annal erosebb lesz mind fizikailag, mint mentalisan, ami szukseges ahhoz, hogy a csaladban ellassa a feladatat.
Ha nem kap megerositest, akkor bepunnyad, es fogatlan, kopaszodo, iszogato, pocakos valaki lesz belole, aki deglik egesz nap a TV elott.
Remelem, most a kerdesre valaszoltam. :)
# 12
Há' persze"
Vagy csak egy szép önámítást építettél fel, hogy miért vagy olyan, amilyen. Én csak annyit látok, hogy nem elég az asszony és ezért mész másfelé.
A megerősítéshez mióta kell szex? Vagy ahhoz kell, hogy feláll még? Én is sok megerősítést kapok, ami valóban tök jó, de érdekes módon nem kell dugnom ehhez senkivel.
Mondjuk az is érdekes, hogy kóros önbizalomhiányból, kapuzárási pánikból fakad valakinél a megcsalás. A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!