Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit csalt már meg a pasija,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit csalt már meg a pasija, az hogyan jött rá?

Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor nem elmondta a másik hanem mikor lebukott, miből jöttetek rá? És itt nem arra gondolok hogy kevesebbet foglalkozott veled, mert az nem feltétlenül jelent megcsalást

2019. febr. 10. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, te nagyon buta vagy. Mirôl hadoválsz? A telefonom azért ujjlenyomatos, mert azzal baromi könnyû feloldani a telefont. Ennyi. Más nem tud mit kezdeni vele, mert nem akarom, hogy bárki belepiszkáljon a dolgaimba. Nem titkolok semmit, de kell a magánszféra. Aki ezt nem érti meg, keressen egy hozzá hasonló piócát.
2019. febr. 11. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
19%

Te sem lehetsz túl intelligens, hogy nem tudod értelmezni amit írok, és megérteni, hogy lehet anélkül is használni egymás készülékét úgy, hogy a privát adataidat/adatait megsérteném. Ehhez természetesen egyes emberi tulajdonságoknak eleget kell tennie a másiknak és a kapcsolat szintjén is múlik. Különben le van jelszavazva a telefon és a laptop is- de tudjuk egymás kódjait (és majdnem minden készüléken operációs rendszer és alkalmazások függvényében- be lehet állítani társfelhasználót, vagy az ujjlenyomat olvasóhoz is x számú engedlyezett személyt).

Az sem sikerült, hogy felfogd, hogy nálunk az volt a módi, hogy megosztottuk a dolgainkat- persze ezt ne úgy képzeld el, hogy az Ő telefonját használtam minden egyes pillanatban vagy fordítva. (Nyilván volt vmi oka, hogy nem a sajátomat használtam egyes helyzetekben.) Saját laptopom is volt, csak ugye azon nem volt rajta az a bizonyos játék, így persze, hogy megengedte, hogy játszak rajta ÉS Ő még bízott bennem, hogy nem kutakodok, sőt gyanakodni se gyanakodott arra, hogy Én sejtem, hogy Neki van takargatni valója. Remélem így már tiszta a képlet.

Ahogy Te is más vagy: gondolom a pároddal le voltak már az elején szögezve az ilyen tulajdonjogi dolgok, hogy ez az Enyém ez a Tiéd, nincs nyúlkapiszka. De azért, mert az Én azaz a Mi szokásaink böki a Te szemedet, nem jelenti azt, hogy a vérét szívom rátapadva (pióca analógia). Ezt is kirészletezem: ha az elején azt alapoztuk volna le, hogy semmilyen elektronikai cuccához nem érhetek hozzá az engedélye nélkül- így is cselekedtem volna. (Amúgy meg, egyáltalán nem volt fennakadva azon, hogy nyúlkáltam akkor az üzeneteiben, se akkor, se később)

„A telefonom azért ujjlenyomatos, mert azzal baromi könnyû feloldani a telefont. Ennyi. Más nem tud mit kezdeni vele, mert nem akarom, hogy bárki belepiszkáljon a dolgaimba.”

Ugye érzed a saját magadnak az enyhe ellentmondást, kevés paranoiával keverve?

Az meg, hogy Neked egy tárgy, vele együtt a virtuális világ a magánszférád, az a Te problémád, főleg, hogy egyet pislogsz és volt nincs adat. Gondolom, olyan típusú lehetsz, hogy már egekben a vérnyomásod, ha már egy barátod vagy a párod hozzáér akár a kártyádhoz, tárcádhoz, telódhoz...

Lehet, hogy a mai világban maradiak a nézeteim, hogy a szűk baráti körömben és párommal ezt az elvet alkalmazom: „ami az enyém, az a tiéd is”. Ja ez a saját házamban (dolgaimra) érvényes, amielőtt azt hinnéd, hogy automatikusan alkalmazom másnál.

Remek párost alkotnál a hármas válaszolóhoz hasonló elveket valló (Isteni bűnkét élheti meg, ha belenézne vki üzeneteibe, még ha indokolt is...) személyekkel, Ő nem kutakodna, ha még bizseregetést is érezne rá, Te meg olyan szuperül álcáznád a titkaidat, amitől még Superman is lehidalna. A technikai megoldásaidat és okosságaidat meg James Bond irigyelné meg.

2019. febr. 11. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Kis barátom, kezeltesd magad. És ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
2019. febr. 11. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak is veled karöltve, "barátom".
2019. febr. 12. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!