Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit csalt már meg a pasija, az hogyan jött rá?
1. Vettem egy okostelot ami postán jott. Beüzemelte, tesztelte -mert mindig is kivancsi volt. Aztán átadta a telót - bennehagyva a gmail-es fiókot az emailekkel....
2. A skype-jat automatikus bejelentkezesre hagyta véletlenül a gépemen. Nyitott konyv volt az élete .
Igazi pancser ;-)
1. Pedig kevesebbet foglalkozott velem, állandóan a telóját bújta.
2. A telóját MINDENHOVÁ vitte magával, ha még csak kiment kezet mosni, akkor is.
3. Ha véletlenül a közelembe hagyta a telefonját, visszajött érte, még ha töltőre rakta, akkor is.
4. Mindez egyre sűrűbben megtörtént, már látni lehetett rajta, hogy zaklatott.
5. Egyszer egy 5 percre magára hagyta a telót (a szüleimtől nem tudott megszabadulni olyan gyorsan, én meg bementem a szobába vmi indokkal), annyit láttam, hogy Skype-on vannak ismeretlen személyek, és hogy ezt kell átnézni, több időm nem maradt.
6. Másnap reggel elment zuhanyozni, telót vitte magával, de a laptopjáról elfelejdkezett. Annyit mondtam, hogy játszani fogok rajta: bementem Skype-ra és ott volt minden. Nem akartam egyből szembesíteni, ezért amikor visszajött "folytattam" a játékot, de egyszerűen kezdtem szétesni. Utána kitéptem a telóját a kezéből, és megnyitottam az üziket. Ennyi a sztori.
#2 az azért sokat elmond rólad is ha 6 pasi megcsalt.. :D lehet nem véletlen.
én nem tudok róla, hogy megcsaltak-e valakivel. nem szoktam mások üzeneteiben kutakodni.
Kettes nem a megcsalás stációit írta le?
32/f
Rajta kaptam az ágyamban,az én házam volt ő csak beköltözött,igy szépen megmondtam h merre van az ajtó..
58N
A kettes válaszoló vagyok. Tisztázzuk a dolgokat: nem, nem csalt meg 6 pasi. Egy személyről van szó. Azért szedtem pontokba az egyes "fázisokat", mert nem egy pillanat alatt zajlódott le a "rájövés".
Gondolom a telefonos mondatod enyhe célozgatás is volt. Ezt is tisztáznám.
Addig a pontig sosem kutakodtam semelyik eszközében, végképp nem az üzeneteiben. Egyáltalán nem voltam féltékeny típus, így késztetést se éreztem rá. Azt viszont hozzáteszem, hogy nálunk egymás telefonja (laptopja, és a konzoljaim) nem volt tabu, akkor használta a másik, amikor akarta, nyilván a legtöbb alkalommal előzetesen elkértük vagy bejelentettük- de nem mindig. Nyilván ezért is furcsáltam a viselkedését. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy Ő nézegette-e az üzeneteimet, de lényegtelen mivel nem volt titkolni valóm előtte.
A másik, nem szeretek bizonyíték nélkül vádaskodni. Mivel eljutottam arra a pontra, hogy megingott a bizalmam, jogosnak véltem a kutakodást, sőt szükségszerű lépés volt. A számonkérés meg kétélű fegyver ilyen helyzetben, főleg, hogy nincs semmi kézzelfogható dolog az igazad alátámasztásához.
Persze, nem csak az Ő hibájának tartom a megcsalást, ugyanúgy a sajátoménak is. Nem is ez miatt akadtam ki, hanem inkább a titkolózáson és, hogy hazudott. De, azt hiszem ennek meg kellett történni, hogy átértékeljek néhány dolgot Önmagammal és mással kapcsolatban.
Attól még, hogy le van kódolva a teló, az alkalmazások esetleg külön kódolva/elrejtve/titkosítva/stb... csak egy tényező, ami igazából nem is a lényeg csak egy szemléltető eszköz. Az IDŐ így is úgy is másra fordulna, nem rám, mivel, hogy kapcsolatban kell maradnia valahogy a személyekkel és itt teljesen lényegtelen a személyes adataid biztonsága. Sőt, az ilyen olyan titkosításokkal, még több idő megy el, nagyobb a lebukás veszély. És írtam: nálunk megszokott dolog volt, hogy használhatjuk a másikét.
De próbáld ki. Zárj le mindent hiper-szuperül, és csald közben a pasidat/bnődet. Azt az időt, így is rákell fordítsd a telefonodra vagy akármire is. Ha meg megkérdezik netán, hogy kivel beszélsz v vmi, akkor meg jön a tipikus sablon szöveg. Aki ismeri nagyjából a párját vagy a szokásait, hidd el, észrefogja venni az apró jelekből is, hogy vmi nem stimmel, főleg ha együtt élnek.
Adhatod az értetlent, de gondolj az ellenkezőre: olyan tiszta a telefon meg a laptop, mint ha most vetted volna a boltban. Kicsit se fura, nem? Főleg, ha nem jellemző az adott személyre a tisztaság/rendszeresség...
De akkor abba is beleköthetnél, hogy miért viszi fel vki az otthonába a szeretőjét, vagy az ehhez hasonlókba.
Még annyit elmondok, hogy nem részleteztem ki 100%-ig a történteket, voltak más jelei is az egésznek, de a fent említettek voltak a szembetűnő elemei.
De kiemel mégegyszer, az Én esetemben az IDŐ volt az, ami a legfőbb szerepet játszott. (szerintem sokaknál is ez a mérvadó). És ugye azt nem kell kiemelni, hogy az időt meg semmivel se lehet pótolni vagy elfedni (ujjlenyomattal kódolni, retina szkennerrel titkosítani...). Ja, és a testbeszédet se felejtsük ki, főleg ha nem vagy gyakorlott színjátszós/hazudozó (esetleg mentális beteg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!