Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek meg csalt?
Figyelt kérdés
Van már lassan fél éves párkapcsolatom, kb.2 hete fel bukkant a barátnőm eggyik nagyon regi fiu ismerőse!
nagyon sokat beszélgetnek én meg félre értettem a dolgot es egyre jobban inkább a barátnőm nyakán logtam és a hét elején ki jelentette hogy kérne eggy kis szünetet mert túl sok volt neki igy minden egyszerre, én meg tegnap este kérdeztem tőle hogy van e valami titkolni valója??? Mert igencsak takargatva irogat most és a kapcsolatunk alatt is. És erre a válasz az volt hogy nem beszélgethet személyes dolgokrol?? Meg azt mondta amugyis róla és rolam volt szó! Kérlek titeket segitsetek mert vissza szeretném kapni!
2018. okt. 18. 08:13
1/6 anonim válasza:
Nem csalt meg, hanem elhagyott! Sajnálom haver...
2/6 anonim válasza:
Beszélgess el a nagyon régi fiú ismerőssel...
Minimum.
3/6 anonim válasza:
Ha valamit nem tudunk bizonyítani, az csak sejtés, de nm valóság. A leírtak alapján a hölgy életébe belépett egy férfi és ő most habozik. Ezért kér kis szünetet tőled. A megcsalás még nem valószínű. Ha értesít, hogy fejezzétek be a kapcsolatot, akkor úri ember módjára köszönj el tőle és ezt vedd tudomásul. Nincs értelme cirkuszolni körülötte.
4/6 A kérdező kommentje:
Az esti kérdésem után fel ált az asztaltol és ki ment rágyujtani es sirva kijelentette hogy meg szünteti a beszelgetést mindenkivel meg még azt is mondta hogy még a kérdés gondolatának sem szabadott volna a fejembe mászni!!
2018. okt. 18. 11:20
5/6 anonim válasza:
Indulatoktól, emócióktól mentesen, beszéljétek meg a helyzetet. Ne akarj a "nyakára hágni" és tőle se tűrd el. Amikor kezdi felemelni a hangját, erőltess magadra nyugalmat és csendesen szólj hozzá és közöld a mondandódat. Kiabálással csak eltávolodtok egymástól!
6/6 anonim válasza:
A helyzet nem menthetetlen, de őszinte, nyugodt beszélgetés kell nektek. Mondd el nyugodtan, hogy te mit látsz/láttál, mit éreztél, aztán hallgasd meg őt is! Ne veszekedjetek, ha ő esetleg felemelné a hangját, te ne tedd, maradj nyugodt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!