Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokszor olvasom itt, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor olvasom itt, akik a megcsalás után újra tudnak szexelni, azok arra hivatkoznak, hogy miért kéne ezért undorodnom, akkor szűz emberrel kellett volna osszejonnom, ezt meg tudná nekem valaki magyarázni?

Figyelt kérdés
Szóval nem értem ezt a hozzászólást.Akik ezt írják,ugyanaz számotokra hogy a partneretek a megismerkedesetek előtt volt mással,vagy az,hogy közvetlenül egy órával mielőtt veletek lefeküdt mással is?Nem akarok vitát provokálni,csak szimplán érdekelnek a vélemények!
2019. febr. 7. 22:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Lehet a te férjed is más nőbe dugdossa csak nem tudsz róla.Ja persze a tiéd nem olyannnn :D
2019. febr. 8. 08:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Hu 66 szalekos nem birod látom elviselni hogy ennyire tartás nélküli nő vagy és tűrod a férjed megalázásat:)a helyedben emiatt én is szarul érezném magam hidd el megértelek...de figyu szerintem itt azért ne hirdesd ezt mert kinevetnek...
2019. febr. 8. 12:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Ja és 66% os!a 10-es valaszolo kommentjet ajánlom figyelmedbe:)
2019. febr. 8. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Valami bajod neked is van hiszen napok óta itt fröcsögsz. Szerintem egy magányos nő vagy aki a kutyának se kell. De én nagyon jól szórakozom :)
2019. febr. 8. 14:32
 15/24 A kérdező kommentje:
Én is borzalmasan jól szorakozom rajtad:)miért nem inkább azzal foglalkozol hogy a férjed most épp melyik nőbe martogatja az engedelyeddel?:))),te szanalom mostmár értem miért k.. félre a férjed:))melletted én se birnam:))))
2019. febr. 8. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
Csak személyeskedni tudsz. Annyira buta vagy :) nem veszed észre,hogy csak provokállak, te meg szívod magad rajta 😂😁
2019. febr. 8. 15:52
 17/24 A kérdező kommentje:
:)))igen tudom én buta vagyok.te meg rendkívül okos:))ez a szerencséje a ferjednek hogy ilyen okos nő vagy és a másik nővel való sex után is szettarod neki a lábaidat:)))
2019. febr. 8. 16:10
 18/24 anonim ***** válasza:
46%

Még mindig nem esett le Norbi ??? :D

Kabaré vagy komolyan :D

2019. febr. 8. 18:10
 19/24 A kérdező kommentje:
:)))hasamat fogom rajtad a röhögéstől:))66 százalékos keress már fel egy pszichiátert könyörgöm:))
2019. febr. 8. 20:02
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
Én? Nem én zaklatom privátban az embereket...
2019. febr. 8. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!