Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott a barátnőm?
Ha úgy érzed, hogy hazudott, akkor hazudott. Ennyi.
Az asszony is ennyi idős volt, amikor megismertem. Mindig is éreztem, hogy több pasival volt, mint amennyit bevallott, de elhessegettem a gondolatot. De csak ideig - óráig tudtam. Volt, hogy sírt, hogy azzal vádolom, hogy sok pasija volt, akkor szemétnek éreztem magam, de a kételyem nem múlt el. Majd évekkel később bevallotta, hogy letagadott párat, és a sírás is csak színjáték volt...
Most faggasd ki, mert 20 év múlva rosszabb lesz a válás - nekem elhiheted.
Hát a szex kérdésben mi nehezen tudnánk igazságot tenni, de az azért elég parás, hogy a régi nagy szerelmével dumcsizik face-en, amit el is titkol előled, és bónuszként a srác pár hónap múlva haza is cuccol, gondolom be fog próbálkozni a barátnődnél...
Ülj le vele és beszéljétek át...mond el, hogy zavar, hogy nem mondja el magától, hogy kivel beszélget ennyit (ha bevallja, akkor kérdezz rá, hogy miért igényli ennek a srácnak a társaságát, miért beszélget vele ilyen sokat, próbáld kideríteni, hogy érez -e még iránta valamit, hogy van e félnivalód vagy sem). Ha igazán szeret téged, akkor hazaköltözhet ez a srác, akkor sem fogja tudni elvenni tőled...és ha így van, hogy tényleg szeret, akkor azért mond el neki, hogy részedről azért az nem nagyon fér bele, hogy ex szerelmekkel titokban beszélgessen...vagy ne tegye, vagy tegye úgy, hogy fel is vállalja előtted!!! Sok sikert...:)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!