Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudott a barátnőm?
Figyelt kérdés
Három hónapja vagyok együtt egy lánnyal,20 éves, előttem nem volt pasija, elvileg nem is volt szerelmes csak egyszer és még szűz volt. Ellenben gyönyörű nagyon sok fiubaráttal, rengetegen oda voltak és vannak is érte. Van egy srác aki még Londonbn él évekkel ezelőtt szerették egymást, vagyos a barátnőm bevallotta hogy szerette. Mostanában nagyon sokat beszél valakivel facen de nem árulta el hogy ki az szánom bánom de beleolvastam a facebook üzeneteibe és kiderült hogy azzal a sráccal beszélt és a srác azt mondta neki hogy szeptemberben véglegesen hazaköltözik. Nem szóltam semmit a barátnőmnek, tegnap lefeküdtem vele de szerintem hazudott mert nem olyan volt mint aki szűz, nem fájt neki és nem is volt nagyon szűk. Szerintetek mit kezdjek ezzel az egésszel? Szerintetek engem szeret vagy nem? 19 é. Fiu2015. ápr. 10. 00:17
11/12 anonim válasza:
Hát a szüzességesdi miatt ne aggódj túlzottan. Lehet, hogy még nem nyílt meg előtted annyira, hogy ezt elmomdja. A másik srác miatt viszont én aggódnék. Valahogy próbáld meg megkérdezni, hogy van-e valaki más rajtad kívül, mert úgy érzed... A reakcióból csak többet fogsz megtudni.
12/12 anonim válasza:
10-es, Ha már úgy 'kell' játszadozni egy kapcsolatban, ahogy leírtad, akkor az már elég rossz...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!