Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerkeim mar 17 es 18 evesek, ebben a korban megviseli öket ha elvalok a felesegemtöl?
A gyerek nem hülye, nyilván ezesetben teljesen tisztában vannak a gyerekeid azzal, hogy nem minden happy köztetek. Nem fognak meglepődni.
Egy gyereket mindig minden körülmény között megvisel, ha látja, hogy a szülei nem boldogok együtt. Ti vagytok a minta, ha sz..r példát mutattok a gyerekek előtt, akkor ugyanazt a rossz mintát viszik majd tovább, amit ti adtok nekik. A gyerekek megérzik, tudják, ha a szülők hazudnak nekik, megjátszták magukat előttük.
Egy normális emberi párban a felek megölelik egymást, megcsókolják egymást, örülnek minden fizikai közeledésnek.
Amit ti csináltok, azt nagyon sokan elkövetik, és ez egy sz..r minta és cselekedet. HAZUDTOK egymásnak, HAZUDTOK a gyereknek! Hogy van gerincetek az ő szemükbe hazudni?
"Amikor a 18 eves mar a haverjaival meg a baratnöjevel van elfoglalva..."
TÉVEDSZ! Minden korban szüksége van egy gyereknek a szüleire! Támogatásra, beszélgetésre. Ahol kialakul egy nagyon jó szülő-gyerek kapcsolat, ott nehéz megszakítani azt a köteléket.
Csak tudnám, hogy ilyen tájékozatlan buta emberek miért vállalnak gyereket!
Sok embernek tanácsolnám azt, hogy előbb olvassanak a témában könyveket, és utána csináljanak gyereket!
Én spec örültem volna ha elválnak, mert ahogy írták már, azt látni hogy a szülők "barátként" és nem nő és ffiként élnek együtt, éppen nem túl pozitív minta! 30 év után pont nemrég beszéltük ezt testvéremmel, milyen rossz példat mutattak ezzel.
Ettől függetlenül nyilvan furcsan érinti őket.
Az én gyerekeimmel 11/7 évesen váltam, nekik megvaltas volt mikor elköltöztünk. Azóta sokkal jobban helyükön vannak.
ha egy számukra harmonikusnak tűnő, csak a felszín alatt fortyogó család esik darabjaira akkor nagyon megviselné őket, romba dőlne minden addigi elképzelésük az idealizált kis világképükről.
Ha egy ordítozó, egymást maró, netán addikciókkal küzdő szülőt hagynak hátra a válással, akkor persze, hogy egy békésebb élet vár rájuk, és örülnek is neki.
Ezt a kérdést is te irtad ki. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ott meggyőződve állitod, hogy nem válsz, mert annyira érzékenyek a gyerekid.
Akkor mégis minek teszel fel kérdést, ha bármit irnak, te szentül állitod a tiedet? Egy sz-r alak vagy, annyi biztos.
Szerintem ez mindig megviseli az embert. 25 vagyok, de tuti bőgnék, hogy széthullik a családom. Ezt nem lehet hideg fejjel fogadni, mert minden megváltozik, amit a múltadról hittél, amit a párkapcsolatokról képzeltél mind felborul.
Éppen ezért kell a gyerek témakört teljesen elválasztani a párkapcsolattól. A fájdalom nem megúszható, de enyhíthetsz rajta. Tedd azt, amire szükséged van, a fájdalommal pedig birkózzatok meg együtt.
Arra azért számíts, hogy a kamaszok tudnak nagyon dühösek is lenni és talán csak évek múlva, felnőtt fejjel fogják igazán megérteni mi játszódott le közted és a feleséged között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!