Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerkeim mar 17 es 18 evesek, ebben a korban megviseli öket ha elvalok a felesegemtöl?
Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 10:33
1/29 anonim válasza:
Normális esetben nem viseli meg őket. Más kérdés, hogy mennyire érettek és mennyire vannak a való életre nevelve.
2/29 anonim válasza:
Kevésbé, mintha egy rossz házzasságban élnének a szülők
3/29 anonim válasza:
Több infó..?
Miért váltok el? Jelenleg milyen a viszonyotok? A gyerekekkel milyen a viszony? Stb, stb.
Én megváltásnak éltem meg, mikor végre valahára elváltak, ismerősöm meg tragédiaként. Egyénfüggő.
4/29 anonim válasza:
15 éves voltam amikor a szüleim elváltak. Engem egyáltalán nem viselt meg, sőt örültem neki.
5/29 A kérdező kommentje:
A kerdes nem az , hogy valni akarok e.Az biztos.Mivel mar reg semmi nincs köztünk.Csak a gyerekek miatt maradtam eddig is..A kerdes az, hogy ennyi idösen megviseli öket,vagy mar felnöttkent elfogadjak?
2019. febr. 7. 10:38
6/29 A kérdező kommentje:
63 %os miert örültel?Mi volt otthon?
2019. febr. 7. 10:38
7/29 anonim válasza:
"A kerdes az, hogy ennyi idösen megviseli öket,vagy mar felnöttkent elfogadjak?"
Problémáid vannak az "Egyénfüggő" szó értelmezésével?
8/29 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok erdekelnenek.Erted?
2019. febr. 7. 10:45
9/29 anonim válasza:
Engem személy szerint 17-18 évesen megviselt volna, mert szép családi életet éltünk szeretetben, anyámék is szerették egymást. Szóval ha ti is úgy éltetek hogy a gyerekek azt hitték minden jó nálatok akkor nehéz lesz nekik, de fel tudják dolgozni, már nem kicsik.
10/29 anonim válasza:
Egy embert bármikor megviselheti a szülők válása kortól független.Főleg ha ők azt hiszik jó a házasságotok,mert ezt sugároztátok felékjük.
Elfogadni lehet jobban elfogadja,de hogy közben milyen világkêp dől össze benne,vagy milyen hatással lesz rá azt már csak ők tudják vagy később derül ki.Az hogy Józsi és Marika gyerekeit nem hatotta meg az nem azt jelenti,hogy a Tiéidet se fogja megviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!