Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A gyerkeim mar 17 es 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerkeim mar 17 es 18 evesek, ebben a korban megviseli öket ha elvalok a felesegemtöl?

Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 10:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatot is írtam.

2019. febr. 7. 10:53
 12/29 A kérdező kommentje:
Na jo azert nem ugyanaz ha egy 5 eves gyerek apj aelkötözik meg ha egy 18 eves gyerek apja elköltözik..Amikor a 18 eves mar a haverjaival meg a baratnöjevel van elfoglalva...
2019. febr. 7. 11:00
 13/29 anonim ***** válasza:
#4: Nagyon rossz gyermekkorom volt. Többször megverte apám édesanyámat a szemem láttára. Rettegésben és szégyenben nőttem fel a testvéreimmel együtt. Arra ne is beszéljünk amikor édesanyám várandós volt velem akkor apám megverte csak azért, hogy elvetéljen.
2019. febr. 7. 11:01
 14/29 anonim ***** válasza:
De ugyan az lehet.Szerinted egy bizonyos kor felett az embert már nem viselhetnek meg dolgok?Ez ilyen korral körülhatárolható dolog?
2019. febr. 7. 11:04
 15/29 A kérdező kommentje:
hogyne ! Ha egy felnött embernek sajat elete van egy kisgyerkmeknek meg az apa es anya a MINDEN!Utolso azert jo butasagokat hordasz itt össze....ne vedd zokon...
2019. febr. 7. 11:09
 16/29 anonim ***** válasza:

Ha most azt írjuk, hogy igen, megviseli őket a válás minden korban, akkor továbbra is együtt maradtok a feleségeddel? Még meddig?

Én azt sem értem, eddig miért maradtatok, ha már rég nem működik az egész. Tudod, egyetlen gyerek sem szeret bűnbak lenni, hogy a szülei MIATTA nem éltek normális életet, MIATTA maradtak együtt egy rossz kapcsolatban, és éltek boldogtalanul. Túl nagy felelősség ez egy gyereknek.

Ha őszintén megbeszélitek velük, hogy mi történik, ha a szülői feladatokban továbbra is képesek vagytok együttműködni, ha nem játszmáztok egymás ellen az ő kárukra, akkor túl fogják élni, relatíve kevés sérüléssel.

Hazug családban, azt játszani, hogy minden rendben van, de közben csendben gyűlölni egymást sokkal destruktívabb gyerekkort eredményez, mint relatíve békében elválni. A gyereknek a szülei kapcsolata a legelső párkapcsolati modell. Később ők is eszerint alakítják a sajátjukat. Ha a boldogtalanság képe rögzül, akkor tudattalanul is azt követik majd ők maguk is.

2019. febr. 7. 11:11
 17/29 anonim ***** válasza:
Ne vedd zokon,de ha a gyerekeid azt látták jól éltek,majd bejelented elválsz,az ugyan ùgy megviselheti őket.Fogalmad sincs kiből mit vált ki.Lehet barâtnőzik,majd emiatt rájön,hogy tényleg mindig ez van,nem bízhat benne se,vagy azt mondja jó akkor elkezd inkább ő is eszeveszett mód nőzni.De ha az egyszerůbbet nézzük,nincs közös karácsony,szülinap,nyári sütögetés,ez meg az,a rokonokhoz is külön járunk,de ùgy csinálunk mintha minden rendben lenne,az anyám szomorú emiatt.És ez csak pâr példa volt.Persze az is előfordul,hogy meg sem hatja,de fogalmad sincs.Nem hiába lamentálsz ezen.Te beszélsz nagy f#szágokat,ha azt hiszed 5-10 éves gyereket viselheti meg csak válás.Elég egysíkù a gondolkodásod.
2019. febr. 7. 11:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"Na jo azert nem ugyanaz ha egy 5 eves gyerek apj aelkötözik meg ha egy 18 eves gyerek apja elköltözik..Amikor a 18 eves mar a haverjaival meg a baratnöjevel van elfoglalva..."

Értsd már meg, hogy nem így működik.

Unokaöcsém 5 éves, teljes mértékben boldog, hogy az apja végre elkotródott a háztól, és nem kell látnia.

Mikor elsős voltam (6 éves), osztálytársam szülei éppen akkor váltak, évekig nem heverte ki.

Én 17 voltam, mikor végre elváltak a szüleim, lényegében ünnepeltem.

Egyetemen ismertem egy srácot, aki 19 volt, amikor elváltak a szülei, és teljesen a padlóra került.

Éppen ezért kérdeztem, hogy mi miatt váltok, és milyen jelenleg a viszonyotok, mert ha megjátsszátok a boldog párt, akkor nagyobb az esély, hogy villámcsapásként éri a gyerekeket, és megviseli őket, ha meg utáljátok egymást, akkor nagyobb az esély, hogy örülni fognak.

Még ez se 100%, de sokkal többet számít, mint az, hogy hány évesek.

2019. febr. 7. 11:16
 19/29 A kérdező kommentje:
Megjatszuk a normalis emberi part.Igy elünk.Se vita se ölelkezes.Semmi.
2019. febr. 7. 11:17
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk boldogtalanok de nem is szeretjük egymast.Amolyan baratok vagyunk.De nyilban en nem erre vagyom hanem egy nöre,akit nökent szerethetek ujra.
2019. febr. 7. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!