Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerkeim mar 17 es 18 evesek, ebben a korban megviseli öket ha elvalok a felesegemtöl?
Személyes tapasztalatot is írtam.
Ha most azt írjuk, hogy igen, megviseli őket a válás minden korban, akkor továbbra is együtt maradtok a feleségeddel? Még meddig?
Én azt sem értem, eddig miért maradtatok, ha már rég nem működik az egész. Tudod, egyetlen gyerek sem szeret bűnbak lenni, hogy a szülei MIATTA nem éltek normális életet, MIATTA maradtak együtt egy rossz kapcsolatban, és éltek boldogtalanul. Túl nagy felelősség ez egy gyereknek.
Ha őszintén megbeszélitek velük, hogy mi történik, ha a szülői feladatokban továbbra is képesek vagytok együttműködni, ha nem játszmáztok egymás ellen az ő kárukra, akkor túl fogják élni, relatíve kevés sérüléssel.
Hazug családban, azt játszani, hogy minden rendben van, de közben csendben gyűlölni egymást sokkal destruktívabb gyerekkort eredményez, mint relatíve békében elválni. A gyereknek a szülei kapcsolata a legelső párkapcsolati modell. Később ők is eszerint alakítják a sajátjukat. Ha a boldogtalanság képe rögzül, akkor tudattalanul is azt követik majd ők maguk is.
"Na jo azert nem ugyanaz ha egy 5 eves gyerek apj aelkötözik meg ha egy 18 eves gyerek apja elköltözik..Amikor a 18 eves mar a haverjaival meg a baratnöjevel van elfoglalva..."
Értsd már meg, hogy nem így működik.
Unokaöcsém 5 éves, teljes mértékben boldog, hogy az apja végre elkotródott a háztól, és nem kell látnia.
Mikor elsős voltam (6 éves), osztálytársam szülei éppen akkor váltak, évekig nem heverte ki.
Én 17 voltam, mikor végre elváltak a szüleim, lényegében ünnepeltem.
Egyetemen ismertem egy srácot, aki 19 volt, amikor elváltak a szülei, és teljesen a padlóra került.
Éppen ezért kérdeztem, hogy mi miatt váltok, és milyen jelenleg a viszonyotok, mert ha megjátsszátok a boldog párt, akkor nagyobb az esély, hogy villámcsapásként éri a gyerekeket, és megviseli őket, ha meg utáljátok egymást, akkor nagyobb az esély, hogy örülni fognak.
Még ez se 100%, de sokkal többet számít, mint az, hogy hány évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!