Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tagadja, ahelyett, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja, ahelyett, hogy őszintén bevallaná? Megcsalás

Figyelt kérdés

Ha egy nő az alábbi dolgokat észleli a párja viselkedésén, tettein, ruháin stb. stb. Ti kedves női sorstársaim mire gondolnátok? Én a párom részéréről le lettem hülyézve, meg paranoiás vagyok meg nem normális...

-több napos kimaradások, nem itthon alvás (valamikor szól, valamikor csak úgy lelép)

-nem jelentkezik ha elmegy "haverozni" (már telefonon utol se tudom érni mert letiltja a számom ha elmegy szintén "haverozni" - ilyenkor messengeren sem válaszol, ha esetleg fent van, vagy csak nagyon ritkán)

-ingbe megy el kártyázni a haverhoz...

-idegen női hajszálakat találok minden ruhaneműjén (felső, gatya, alsónemű, zokni, kabát belseje), de nem 1-2 szálat ami rátapadhat itt-ott

-nem közeledik, nem érint, idegenként viselkedik velem

-csak akkor hajlandó közeledni ha én kezdeményezek pl. szex terén, de akkor is hosszas simogatás bújás után veszi a lapot

-idegen női írás a zsebnoteszben, amit nem tud honnan került bele..

-női illat keveredik az ő parfümjének illatával a felsőjén

-fehér foltok (sperma) az alsóneműje belsejében

-hétvégi eltűnések előtt feltűnően rendbe rakja a külsejét (fodrász, borotválkozás, testszőr rendbetétel)

Miért teheti meg ezt egy olyan férfi, aki közben nem akar szakítani a párjával, mert ezek szerint neki kell egy biztos otthon ahová hazatérhet, de közben kell a mellékvágány is...

Természetesen le lettem szólva, hogy én vagyok a hülye, sok tv-t nézek, sokat böngészem az interneten, telebeszélik a barátnőim a fejemet...

Mielőtt bárki belém köt, én tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet. Nem ezt akarom megerősíttetni, de ha valaki hasonló helyzetben jár már mint én, mit tett, hogy rábírja a párját, hogy színt valljon neki?

Köszönöm szépen ha támogattok lelkileg

2019. febr. 3. 08:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de tényleg hülye vagy.

Tudod mért? Mert még vele vagy!

Ha nem lenne megcsalás (ami biztosan van), a viselkedése alapján normális nő már rég lapátra tette volna!

Elmegy otthonról de nem szól, nem elérhető, lehülyéz... Mi a fosz már bocsi de ez nem kapcsolat...

2019. febr. 3. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalásnak nagyon önbecsülő romboló hatása van a megcsalt félre nézve. Fájdalmas és mindenre válaszokat akarunk kapni.

Ha jót akarsz magadnak, akkor becsomagolod a cuccait és kirakod most a szűrét és SOHA sem fogadod vissza, vagy ha az ő lakása akkor csendben elköltözöl, akár egy barátnőhöz ideiglenesen, akár vissza a szülőkhöz. Nem szégyen semmilyen korban segítséget kérni. Addig jó amíg nincs gyerek.

Hidd el nekem, csak magadban okozol kárt, ha egy ilyen féreggel maradsz.

Dobd ki és tedd helyre az életed, mert az nem kérdés, hogy egy ilyen féreg mellett hosszú távon csak tönkre fogsz menni.

2019. febr. 3. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első szó nélküli eltűnés után választás elé kellett volna állítani.

Elcseszted. Igen te, mert hagytad-hagyod.

Lépj.

2019. febr. 3. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk abból a szempontból megértem, hogy az ember elvárna egy minimális tiszteletet az elmúlt évekre való tekintette legalább, hogy amikor elé mutatsz már leve nem egy, de x, a h_lyének is evidens dolgot, még mindig tagadja.. Ahelyett, hogy legalább már ekkor őszinte lenne veled.

De minek is vársz tisztelet tőle, amikor folyamat csal?

Kicsit így hogy nem mondja ki a másik, olyan ez, mint a "tudtuk, csak nem gondoltuk"..

De igazából attól, hogy nincs kimondva, még úgy van, ahogy. Sajnálom. Ez az ember téged már nem méltat az őszinteségre.

2019. febr. 3. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne tedd ezt tovább magaddal. Minden perccel csökken az önbecsülésed amit "vele párként" töltesz. Arról nem is beszélve hogy ha továbbra is lefekszel vele, elkaphatsz valami bajt. Ki tudja hány és miféle nőhöz jár. Egyértelmű hogy miért nem vallja be: totálisan palimadárnak tart. Valószínűleg már régóta félrejár és mindig egyre óvatlanabb volt - gondolván úgyse sejtesz semmit. Mostanra meg már annyira óvatlan és eszébe se jut hogy valóban lebukott hiszen már régen csinálja és eddig is megúszta. Biztos pontnak tart, meg persze cselédnek. Ne várd hogy bevallja és ne is próbáld rábírni. Lépj le gyorsan vagy csomagold össze a cuccát - attól függően hogy kié vagy közös-e a lakás. 31/N
2019. febr. 4. 00:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Miert vagy meg vele? Te egy ilyen ferfihoz meg kozeledsz es szexelsz? Kimosod a spermafoltos, noi parfumos, hajszalas ruhait? Normalis vagy????
2019. febr. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!