Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja, ahelyett, hogy őszintén bevallaná? Megcsalás
Ha egy nő az alábbi dolgokat észleli a párja viselkedésén, tettein, ruháin stb. stb. Ti kedves női sorstársaim mire gondolnátok? Én a párom részéréről le lettem hülyézve, meg paranoiás vagyok meg nem normális...
-több napos kimaradások, nem itthon alvás (valamikor szól, valamikor csak úgy lelép)
-nem jelentkezik ha elmegy "haverozni" (már telefonon utol se tudom érni mert letiltja a számom ha elmegy szintén "haverozni" - ilyenkor messengeren sem válaszol, ha esetleg fent van, vagy csak nagyon ritkán)
-ingbe megy el kártyázni a haverhoz...
-idegen női hajszálakat találok minden ruhaneműjén (felső, gatya, alsónemű, zokni, kabát belseje), de nem 1-2 szálat ami rátapadhat itt-ott
-nem közeledik, nem érint, idegenként viselkedik velem
-csak akkor hajlandó közeledni ha én kezdeményezek pl. szex terén, de akkor is hosszas simogatás bújás után veszi a lapot
-idegen női írás a zsebnoteszben, amit nem tud honnan került bele..
-női illat keveredik az ő parfümjének illatával a felsőjén
-fehér foltok (sperma) az alsóneműje belsejében
-hétvégi eltűnések előtt feltűnően rendbe rakja a külsejét (fodrász, borotválkozás, testszőr rendbetétel)
Miért teheti meg ezt egy olyan férfi, aki közben nem akar szakítani a párjával, mert ezek szerint neki kell egy biztos otthon ahová hazatérhet, de közben kell a mellékvágány is...
Természetesen le lettem szólva, hogy én vagyok a hülye, sok tv-t nézek, sokat böngészem az interneten, telebeszélik a barátnőim a fejemet...
Mielőtt bárki belém köt, én tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet. Nem ezt akarom megerősíttetni, de ha valaki hasonló helyzetben jár már mint én, mit tett, hogy rábírja a párját, hogy színt valljon neki?
Köszönöm szépen ha támogattok lelkileg
Itt neked már semmit nem kell tenned, ezt neki már nem kell bevallania, mert egyértelmű a helyzet.
Ha nem vagytok házasok akkor még most lépj le, később rosszabb lesz és kitudja hányszor csalt már meg ill. fog még megcsalni.
Azért, mert megteheti, mert egy lábtörlő vagy. Teljesen egyértelmű, hogy megcsal, de te ahelyett, hogy kivágnád, lelkesen mosod a spermafoltos gatyáit, mert ha nem vall szint, az olyan, mintha meg se történne. Mit akarsz? Részleteket, hogy kivel, milyen pózban, hogyan szokott dugni?
Vagy azt hiszed, ha nem vallja be, akkor nem csal meg? Na és? Normális nő már azért kidobja, hogy szó nélkül eltünedezik, xarik a fejedre, és úgy kezel, mint egy háztartási gépet.
Neked nincs semmi önbecsülésed? Mire vársz? Hogy az orrod előtt, a ti ágyatokban dugjon?
Minek valljon?! Te tudod, ő próbál hülyének nézni. Következő kiruccanásánál add a ruháit egy táskában a kezébe, hogy többet nem kell hazajönni. Vagy ha az övé a kecó, akkor lépj le mihamarabb.
Ne ezen pörögj, hogy valljon végre. Minek?! Hazug állat, sose fog vallani. Felesleges energiapazarlás. Ennyire se tisztel, hogy őszinte legyen. Ilyen emberre ne pocsékolj több időt.
30N
Semmi gond. Akkor bizonyára tud magyarázatot adni rá hogyan kerül mindenére haj, hogy vegyül női illat az övéhez és hogyan lesz g@cis a gatyára, legalább tudsz egy jót szórakozni az indokláson.
Még kell mondani neki, hogy magyarázatot adjon vagy mehet a p*csába.
32/f
Szerintem tökmindegy ebben az esetben, hogy bevallja-e vagy sem. Én már a többnapos kimaradások után lapátra tenném a helyedben.
Valószínűleg azért nem vallja be, mert van egy olyan birka, akivel mindezt megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!