Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férj megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férj megcsalja a feleségét, utána a feleség visszacsalja mert magányos és nem tudja megbeszélni a dolgot a férjével, akkor ki a felelős a házasság felbomlasaert?

Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, nem lehetett a ferjel normálisan megbeszélni és nem változtatott az otthoni viselkedesen se. Passzív volt és kötekedő.
2019. jan. 28. 11:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem mondom ezt, kérdező.

Egy kapcsolatban sok mindent meg lehet javítani, ha van közös akarat. De a hazugságot, a bizalomvesztést szinte lehetetlen.

3 év szexhiány, az 3 évnyi intimitáshiányt jelent. Hol van ott szeretet, ahol nincs intimitás? És ha nincs szeretet, minek fenntartani a kapcsolatot?

2019. jan. 28. 19:21
 22/31 A kérdező kommentje:
Ez így van Utolso de soha ne felejtsd el ha beteg gyerek születik ott az anya felorlodik egyedül segítség nélkül és nem a szexen jár az agyanyilvan ezt te most így nem tudod elképzelni ebbe benne kell lenni...
2019. jan. 28. 19:58
 23/31 anonim ***** válasza:

De igen, el tudom képzelni. Van közeli ismerős hasonló helyzetben sajnos, én pedig az egyik szakmám okán (szoc. gondozó) tudom, mivel jár ez.

Nem ítélkezem, csak annyit mondtam, hogy a rosszra nem jó válasz, ha rosszal tetézzük. Tisztább, ha befejezzük, még akkor is, ha látszólag a nehéz helyzetünk miatt nincs előttünk jövőkép egyedül.

2019. jan. 28. 21:00
 24/31 anonim ***** válasza:

Két idióta megérdemli egymást.

Mindketten hibásak szerintem.

A nő utálatos lett --> a férj viszont le is zárhatta volna a rossz kapcsolatot félrekefélés helyett.

A férj megcsalta a nőt --> az meg szintén lement dedóba, és "visszaadta".

Minek vannak emberek ilyen "kapcsolat"-nak nevezett langyosf0sban? Élvezik, ha szenvedhetnek, vagy mi?

2019. jan. 29. 12:59
 25/31 A kérdező kommentje:
Utolsó Majd amikor külföldön élsz beteg gyerekkel és el kell menned dolgozni akkor rájössz..
2019. jan. 29. 15:43
 26/31 anonim ***** válasza:

Hogy jönnek ezek ide?

2019. jan. 29. 16:10
 27/31 A kérdező kommentje:
Mert nem tudsz elválni ilyen feltételekkel!!!
2019. jan. 29. 17:20
 28/31 anonim ***** válasza:

Hogy ne lehetne elválni... van egy pár ismerősöm, aki meg tudta oldani, több gyerekkel, beteg gyerekkel, stb. Persze könnyebb félrekefélni, szó se róla.

Azt nem értem soha, hogy ha már csak az anyagiak tartják össze a kapcsolatot, akkor miért nem lehet ezt megbeszélni, hogy a gyerek érdekében maradjon a gazdasági közösség, azon kívül meg mindenki mehet, amerre lát. Ahol nyilvánvalóan nincs már normális szerelmi kapcsolat, akkor miért jó erőltetni és hazudni? :D

2019. jan. 29. 19:21
 29/31 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk a férj nem ad gyerektartast es nem segít?? Utolsó komolyan te valami alomvilagban élsz komolyan...
2019. jan. 29. 20:23
 30/31 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben meg a rendőrségre kell menni, nem kefélni.
2019. jan. 30. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!