Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg akkora bűn a megcsalás (15 év házasság után), hogy a feleség válást érdemelne? A nő csalta meg a férfit.
Bármelyik fél is teszi, az nem válást, hanem megvetést érdemel.
Kivéve, ha:
A másik fél egy kis führer vagy sárkányasszony aki lelkileg terrorizálja és elhagyni sem engedi, mert akkor "baj lesz"
Vagy ha érdekházasság és ez ki is van mondva, nem játszák el a "hipijujujájú" kamuvidámságot.
Bár, ismeretem olyan pénzügyileg összetartozó házaspárt ahol annyi lóvé volt, hogy mindkettőnek volt kvázi nyíltan volt felvállalt "második családja". Wow.
Van pénz lóvéra.
Nem biztos, hogy a ferj ezt buntetesnek , bosszunak vagy erofitogtatasnak szanja. Talan a harag, a szegyen, a banat, vagy akar az undor lehet mogotte. Talan idealizalta a feleseget es most nem egyszeruen egy emberben, hanem a kettejuk szerelmenek az eszmenyeben csalodott es nem birja el ezt a terhet. Es meg csomo motivacio lehet mogotte, amire nem gondoltam.
A szohasznalatod nekem egy kicsit fura. Valast erdemel... Nekem nem az jutna eloszor eszembe, hogy ezt buntetesnek szanjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!